Miért ad ki fütyölő hangot a kocsim?
Egy hete fordult elő elsőnek, hogy a kocsim mikor eléri az 50km/h sebességet elkezd valami fütyölni.
50 felett tart 70-80ig de van hogy megszolal 100 korul is.
Elől a motortérből hallatszik, nincs rá hatással a gázolás, fékezés , kuplung benyomás , illetve a kocsi nem vesztett semmit az erejéből, illetve az üzemanyag fogyasztás sem nőtt. Ezért a motor, turbó problemat kizarnam.
Probaltam a futest leallitani, hogy nem e onnan jon a hang , de akkor is hallatszott.
Valaki talalkozott mar ilyen problemaval?
Hány és milyen közledeőt gázoltál, hogy ki tudd zárni? Nem fütyül másképp, gyalogosnál, biciklisnél, rolleresnél?
Viccet félretéve. Valami elem lehet elszabadulva, ha csakis sebességfüggő, semmi más paraméterre nem reagál
Elnézést nem gondoltam , hogy ennyire fontos a márka tipus.
Vw Tiguan 2010 2.0 dízel
De ha szélzaj lenne , akkor annak erősödnie kellene a sebesség növeléssel.
De nekem 50-70 között a legjobban hallható, alatta semmi, fentebb meg már halkabb, kevésbé zavaró.
Amikor 50-nél fütyül válts vissza pár sebességet, hogy változzon a fordulatszám és ilyenkor meghallgatni a futyulést...
Abba marad-e vagy változik-e a hangja.
Ebből pár dolgot ki lehet zárni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!