Suzuki Wagon R+ előnyei és hátrányai?
Ragaszkodik a feleségem a gerincsérve miatt ehhez a típusú autóhoz. Munkába járáshoz használná az autót, napi kb. 40 km.
Mindig hosszabb távon lenne használva. 1.3 G13BB 76 lóerős motor. Mik az előnyei és a hátrányai ennek az autónak?
Előnye: olcsó Suzuki.
Hátránya: olcsó Suzuki.
Előnye: olcsó megvenni, strapabíró konstrukció, magas építésű, filléres fenntartás, ha karban volt tartva, normális fogyasztás
Hátrány: gagyi anyagok, virsli kicsi gumik, ezért kisebb gödröket is megérez, kényelmetlen, dülöngélős, instabilnak érződő kaszni, szelepszár szimmering típushiba, városi autónak voltak használva és nagypapik nem nagyon tartották karban a 60 ezres nyögdíjból
Nekem rettentő kényelmes volt, könnyű ki- és beszállni, de ezt ugye már tudjátok. Megbízható, benzint bele és megy. Egy kisebb lakást bele lehet cuccolni. Mentünk vele hosszabb távokat, arra is teljesen kényelmes volt, hátul is. Megbántam, hogy eladtuk. De itt olvashatsz egy csomó véleményt:
Én a későbbi 94 Lóerős ignis-be is szerelt motorral venném.
Azzal már haladósabb, és max pár decivel fogyaszt többet a 76 lóerős régebbi motornál.
Ezzel a motorral már élhetőbb felszereltség is jár általában. Nem ritka a klímás, Abs-el felszerelt modell.
Előnye az egyszerűség, olcsó fenntarthatóság.
Hátránya pedig ugyan az, mint minden magasabb építésű suzukinak, lásd: (Alto, ignis, Wagon R+)
Sajnos könnyen belekap a szél. Ha egy gyorsforgalmi úton elmegy melletted egy kamion, azt enyhén szólva is megérzi a karosszéria. Kanyarokban is nagyon meg kell válogatni a sebességet, mert annó ezekkel nem volt nehéz felborulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!