Hogyan kell vezetni egy kocsit?
Figyelt kérdés
Egy régebbi Opel valami... írjátok le hogy kell beindítani meg minden részletesen. Meg melyik pedál mire való.2010. aug. 28. 11:43
21/34 anonim válasza:
Á, szerintem se eszement kölyök az, aki két sor alapján akar egy autóval közlekeni és magát plusz másokat veszélybe sodorni...még ha elméletben is.
22/34 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés nem volt hasznos...a kérdező 0%-ban hasznos kérdéseket tesz fel.
23/34 anonim válasza:
Szerintem kamu. De ha nem, akkor remélem az illető legalább Budapest belvárosában lakik, és ott akar elmenni boltba így...
24/34 anonim válasza:
Bele ne ülj! A számítógépes tudás, de főleg a Need for Speed NEM tudás!
25/34 anonim válasza:
12:22-es
Miért,merre mész,ha rükvercbe jobbra tekered a kormányt,idióta??Ha ültél volna már kocsiban,tudnád te barom...
26/34 anonim válasza:
Hmmm még nem ért vissza a boltból?:)
27/34 A kérdező kommentje:
de visszaértem... 20 percig tartott csak az hogy el tudjak indulni.
anyám meg pont a másik irányba állt meg így körbe kellett mennem, miközbe tökre remegtem és nem számítottam arra sem hogy majd ezen a kis úton szembe jön velem egy kib*szott traktor meg egy csomó kocsi. mindnél megálltam. faluban lakom. épp zárásra értem a boltba, úgy kellett bekönyörögnöm magam, aztán meg nem mertem kitolatni a parkolóból szóval megkértem egy nőt hogy hozzon haza, és lecseszett hogy nem vagyok normális, szóval jó buli volt próbáljátok ki XD
2010. aug. 28. 14:13
28/34 anonim válasza:
kamu ...de ha igaz xD:
vigyél el egy körre xD mekkora arc vagy xD anyád lebasz :D hehe
30/34 anonim válasza:
Az ilyen hülyék miatt van tele ártatlan emberekkel a temető......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!