Hogyan kell vezetni egy kocsit?
Figyelt kérdés
Egy régebbi Opel valami... írjátok le hogy kell beindítani meg minden részletesen. Meg melyik pedál mire való.2010. aug. 28. 11:43
11/34 anonim válasza:
12:07/1.
Ez aztán a szakszerű leírás!
12/34 A kérdező kommentje:
ok szóval elfordítom a kulcsot akkor beindul vagy közbe nyomjak valamit?
tényleg fontos na... nincs itthon kaja meg semmi se. nem megyek messzire szóval az sem baj ha 10-ez döcögök végig.
2010. aug. 28. 12:13
13/34 anonim válasza:
ezeket is csak úgy hallottam...de inkább nem próbálnám ki XD de teljesen igazatok van ez hülyeség
14/34 anonim válasza:
ja nyomd a gázt...(meg a kuplungot?)
15/34 anonim válasza:
Ha nincs messze miért nem gyalog mész?
egyébként elmagyarázom:
ha dízel: Kuplung ki, beindítod (magyarán benyomod a kuplungot), kuplungot lassan engeded fel, a kocsi elkezd gurulni, majd el is engedheted és gázta is adhatsz ilyenkor.
ha benzines akkor annyiban különbözik hogy miközben engeded fel kis gázt adsz ne sem sokat
16/34 anonim válasza:
Kulcs elfordít, 1-be berakod, lenyomod a gázt padlóig félig kiengeded a kuplungot, mikor eléred a 20-at akkor kuplungról felemeled a lábad, és berakod 5-be.
17/34 anonim válasza:
Először is rakd be a kulcsot,lépj rá a kuplungra(balról az első),aztán inditsd be az autót(elfordítod a kulcsot duplán),de a sebességváltó legyen alaphelyzetben,engedd fel a kéziféket(a jobbkezednél a sebességváltó elött),rakd egyesbe a sebességváltót,lassan engedd fel a kuplungot,közben kezd el nyomni a gázpedált(jobbról az első).Ha elöbb engeded fel a kuplungot,mint hogy nyomnád a gázt eléggé,akkor lefullad.Akkor emgint kulcsozni kell duplán :D.Fék ugye a középső,és ha gyorsítasz,akkor néha vált egyre nagyobbra(azért olyan 40-50 kmig elég a kettes).Ha rükvercbe mész,akkor ha jobbra tekered a kormányt,balra kanyarodsz,szal ott pont fordítva kell tekerni a kormányt,mint amerre akarsz menni.De azért én jogsi meg minden ismeret nélkül nem indulnék el:D
18/34 anonim válasza:
Jobbra tekered balra mész? Grat.
19/34 anonim válasza:
Tudom, hogy szórakozol, de azért írjad már meg kedvesem, hogy hol laksz, hol számítsak egy eszement kölyökre?
20/34 A kérdező kommentje:
nem vagyok eszement kölyök, 26 vagyok. fél órám van a zárásig, úgyhogy megyek is kipróbálom amit írtatok, remélem sikerül, ez lesz az első:D leszámítva a számítógépes tudásom (need for speed).
2010. aug. 28. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!