Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az jó dolognak számít, ha az...

Az jó dolognak számít, ha az oktató a második órától fogva vitt vezetni a forgalomba?

Figyelt kérdés

2021. júl. 23. 13:09
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Azért ne bízd el magad. Nekem is azt mondta az oktató az első órán, hogy végre egy profi akit nem kell a nulláról tanítani. Aztán vizsgán meg meghúztak.
2021. júl. 23. 13:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy gondolja, hogy úgy hasznosabb tanulni, mint a tanpályán. Vagyis, hogy jobban belejössz, ha élesben megy, és nem csak egy üres tanpályán gyakoroltak. De amúgy kitudja, szerintem ez nem jelent semmit. Lehet, hogy neki szimplán ez a módszere, hogy a forgalomban kezdi el tanítani a diákokat. Engem első órán forgalomba vitt, utána 4-5 óra tanpálya volt, utána pedig újra forgalom.
2021. júl. 23. 13:18
 3/9 anonim ***** válasza:
21%
Inkább felelőtlennek.
2021. júl. 23. 13:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Engem egyből a forgalomba vitt, egy párhuzamos parkolóba ültem először a kormányhoz.
2021. júl. 23. 13:30
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Én is rögtön forgalomban kezdtem😅
2021. júl. 23. 14:09
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
Én 2. órán Nyíregyházáról Debrecenbe vezettem felesben egy másik tanulóval🤷‍♂️
2021. júl. 23. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:
52%

Első alkalomkor én is már a városban vezettem (200 ezer fős város).

Aztán olyan is volt, hogy az oktató nem forgalmas utcájában, míg valamit elintézett otthon, addig engem beültetett az anyósülésre, hogy felügyeljem a srácot, (akinek akkor volt még órája) és fékezzek, szóljak neki, ha valamit épp elkottázna.

Olyan is volt, (nem a legelején már) hogy sürgősen közbejött valami és nem szállított ki, hogy majd vezet ő, hanem rám bízta, hogy kicsit sportosabban menjünk, érjünk oda, ne várjanak ránk sokat. Így a városban akkor egyszer mehettem ahol lehetett 60-al, a város gyorsforgalmi elkerülőjén 100-al.

Viszont én sem az első órán ültem a volán mögé először, földutakon, kietlen aszfaltos bekötőúton, amatőr versenyeken meg-megfordultam előtte.

Szerintem az oktató benned megbízik, látja rajtad, hogy mennyire vagy higgadt, hogyan kezeled az autót stb. amiből annyi száz tanuló után le tudja vonni hamar a konzekvenciát.

2021. júl. 23. 20:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyből forgalomban vezettem én is.
2021. júl. 24. 00:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Az első oktatómmal a tanpályán kezdtünk, annyit mondott, hogy gyakoroljak parkolni, ő meg elkezdett keresztrejtvényt fejteni meg láncdohányozni, és egy büdös szót nem szólt volna, hogy mit hogyan csináljak. A második oktatómmal egyből a forgalomban kezdtünk (Szegeden), sokkal hasznosabb volt.
2021. szept. 22. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!