Az jó dolognak számít, ha az oktató a második órától fogva vitt vezetni a forgalomba?
Első alkalomkor én is már a városban vezettem (200 ezer fős város).
Aztán olyan is volt, hogy az oktató nem forgalmas utcájában, míg valamit elintézett otthon, addig engem beültetett az anyósülésre, hogy felügyeljem a srácot, (akinek akkor volt még órája) és fékezzek, szóljak neki, ha valamit épp elkottázna.
Olyan is volt, (nem a legelején már) hogy sürgősen közbejött valami és nem szállított ki, hogy majd vezet ő, hanem rám bízta, hogy kicsit sportosabban menjünk, érjünk oda, ne várjanak ránk sokat. Így a városban akkor egyszer mehettem ahol lehetett 60-al, a város gyorsforgalmi elkerülőjén 100-al.
Viszont én sem az első órán ültem a volán mögé először, földutakon, kietlen aszfaltos bekötőúton, amatőr versenyeken meg-megfordultam előtte.
Szerintem az oktató benned megbízik, látja rajtad, hogy mennyire vagy higgadt, hogyan kezeled az autót stb. amiből annyi száz tanuló után le tudja vonni hamar a konzekvenciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!