Melyik autó a jobb?
Figyelt kérdés
Megvan a jogsim, első autónak egy Honda Accordot néztem ki, viszont a nagyapám nekem akarja adni a Renault Thalia 1.4 16V autóját. Szerintetek melyik lenne a jobb választás?
Vagy esetleg másik? Fontos, hogy sedan legyen, de tetszik még a Fiat Punto, a Skoda Fabia, Octavia, illetve a VW Golf 5.
De ha ajánlotok, akkor ne valami luxus autót, mivel nekem csak az a lényeg, hogy elvigyen ahova kell.
2021. júl. 18. 14:25
21/23 anonim válasza:
Nem megy ám olyan rosszul,nekem 8 szelepes van 75 lóerővel de tisztességesen viszi így is mert nagyon könnyű,1 tonna alatt van.A 16 szelepes 98 lovas ha jól tudom tehát 10 kilóra 1< lóerő jut ami jó arány,kicsit tovább pörgeteve már abszolút jól megy.120-ig kényelmesen lehet utazni,130-nál már elég sok szélzaj jön be de alatta korrekt.Persze ekkora sebességnél már kicsit imbolyog az úton de ki lehet bírni.
22/23 A kérdező kommentje:
Én is észrevettem, hogy már 130-140 körül eléggé ráz(meg persze hangos is).
2021. júl. 18. 22:07
23/23 anonim válasza:
Van a Thaliának egy brutál nagy előnye: rozsda. A Thaliák egyáltalán nem rozsdáznak. A Hondák meg... Az pedig nagyon megtudja keseríteni az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!