Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó a jobb?

Melyik autó a jobb?

Figyelt kérdés

Megvan a jogsim, első autónak egy Honda Accordot néztem ki, viszont a nagyapám nekem akarja adni a Renault Thalia 1.4 16V autóját. Szerintetek melyik lenne a jobb választás?

Vagy esetleg másik? Fontos, hogy sedan legyen, de tetszik még a Fiat Punto, a Skoda Fabia, Octavia, illetve a VW Golf 5.

De ha ajánlotok, akkor ne valami luxus autót, mivel nekem csak az a lényeg, hogy elvigyen ahova kell.

2021. júl. 18. 14:25
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy a Hondából a 2.4i típust néztem ki.
2021. júl. 18. 14:28
 2/23 anonim ***** válasza:
59%

De jó kérdés, melyik a jobb? egy kedves karcsú lány, vagy egy göthös fogatlan törpe? :D :D

Na. :)

2021. júl. 18. 14:33
 3/23 anonim ***** válasza:
Ez a 2.4-es, a k24a3 egy villanymotorral vetekszik annyira hang nélkül és rezzenéstelenül jár. 8-10 litert eszik, ha olaj meg víz van benne sose megy tönkre. Messze az egyik legjobb szívómotor amit kapni lehet.
2021. júl. 18. 14:40
 4/23 A kérdező kommentje:

Nem értem a kérdésed...

Én arra vagyok kíváncsi, hogy melyik autó a jobb, illetve biztonságosabb, meg a fenttartása melyiknek olcsóbb.

A Thalia 8L-t fogyaszt átlagban, de úgy hallottam, hogy az Accord kevesebbet, illetve motorikusan is jobb.

(Fiú vagyok)

2021. júl. 18. 14:40
 5/23 A kérdező kommentje:

Ahhh megvan!! Értem.

De most akkor az Accord a jobb,vagy a Thalia?

2021. júl. 18. 14:44
 6/23 anonim ***** válasza:
70%
Ha ezt komolyan kérdezed akkor vannak bajok azért. :D :D :D
2021. júl. 18. 14:53
 7/23 A kérdező kommentje:
Komolyan, mivel a Hondát csak akkor venném meg, hogyha olcsóbb a fenntartása, mivel nekem nem kell semmilyen navigáció meg extrák, elég egy rádió, meg egy klíma.
2021. júl. 18. 14:56
 8/23 anonim ***** válasza:
59%
Bazze, nézz rájuk alapból, a fenti hasonlatommal elég jól felskicceltem a különbséget. :)
2021. júl. 18. 15:00
 9/23 anonim ***** válasza:
51%

lazacsávó élből rávágja, a honda jobb, igaz, a qrva életben nem volt francia autója, pláne renaultja.

"Bazze, nézz rájuk alapból,"

Pl azt, mennyi szarrá rohadt honda van, meg mennyi szarrá rohadt thalia.

Thalia-ból még csak rozsdásat se láttam soha....

Motorikusan se nagyon van gond velük.

2021. júl. 18. 15:08
 10/23 anonim ***** válasza:
Fogadd el és már milliót megspórolsz vele.
2021. júl. 18. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!