Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aki megtehetné, venne Teslát?

Aki megtehetné, venne Teslát?

Figyelt kérdés
Nekem az a problémám vele, hogy hosszú utakra nem igazán megfelelőek. Nem igazán merültem bele mélyen az elektromos járművekbe, de a közeljövőben mindenképpen egy elektromos autót szeretnék vásárolni, de ahogy említettem, ez a km futás egy töltéssel nagyon nem csábító. Vajon mennyi időt kell várni arra, hogy hosszú távra is elfogadható legyen, és ne kelljen órákat tölteni egy 4-5000-es úton?
2021. júl. 12. 15:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, nyugodtan írd ki külföldi fórumokon, ott is imádják az idiótákat. Moszkva oda-vissza, ki ne hagyd!
2021. júl. 12. 17:13
 12/32 anonim ***** válasza:
84%

Egyelőre nem.

Nekem szvsz az a dilemmám, hogy mire a Tesla megtanul jó autót gyártani, addigra mi itt Európában pedig megtanulunk jó elektromos hajtást gyártani (igazából ezt már nyugodtan nevezhetjük jelennek, bár egyelőre a Tesla még szépen vezet a hatótávot illetően).

Sokáig álmodoztam a Roadster 2-ről, de mire az kijön és meg tudom venni, addigra meg ott lesz az Audi E-Tron GTR is, az pedig azért mégis Audi.

2021. júl. 12. 17:23
 13/32 A kérdező kommentje:
Nem is fogom kihagyni kedves károgó, míg a te hobbid az itteni pukkadás, az enyém marad az autóval való világlátás / motelezés. Sajnálom, hogy ennyire negatív képet alkot neked ez az egész.
2021. júl. 12. 17:51
 14/32 anonim ***** válasza:
84%
Azzal, hogy utazgatsz, semmi baj, én csak az emberi ostobaságon akadok ki. :-)
2021. júl. 12. 17:58
 15/32 A kérdező kommentje:
Valóban ostobaság lehet elektromos autót akarni mihamarabb, hogy ne szennyezzük a Földet mindenhol, ahová megyünk, értem. Nagyon szépen köszönöm a hasznos, építőjellegű megnyilvánulást.
2021. júl. 12. 18:03
 16/32 anonim ***** válasza:
13%

Jaa, hogy az elektromos autók környezetbarátok, még akkor is, ha te 4000km-eket autózol? :-) Hűha, van baj!

Szerinted, ami áramot elautókázol, azt majd megújuló energiából fogod visszanyerni az autód számára?

Vagy ha nem látod az erőművek környezetszennyezését, mert homokba dugod a fejed, akkor az már nem is létezik?

Gratulálok, te "környezetvédő"! :-)

2021. júl. 12. 18:08
 17/32 anonim ***** válasza:
23%

Ha egy zárt garázsban odakötöznek egy járó motorú Tesla, majd egy belsőégésűs autó mögé, meglátjuk melyiket illeted környezetbarát jelzővel. Lehet, hogy egyelőre az erőművek MIATT másfélszer szennyezőbb egy elektromossal utazni, de egyelőre az a lényeg, hogy a városok élhetőek legyenek, ne pedig szmogban ússzanak.

Nem mellesleg rohamos tempóban épülnek a megújuló energiaforrást termelő erőművek.

2021. júl. 12. 18:28
 18/32 anonim ***** válasza:
32%

Na, ismét egy strucc, köszönjük 17-es! :-)

Te el is olvastad az előző hozzászólásokat, vagy csak gyorsan ideböfögtél valamit?

Zárt garázs meg élhető város??? Most ezt hogy kevered bele?

Amiről az eszmecsere/konfliktus szól, az egy oda-vissza 4000km, ami szerintetek roppant környezetbarát egy elektromos autóval.

Persze biztos lehet autókázni garázsban is 4000km-t, tedd meg, jó szórakozást, majd gyere vissza, ha kész vagy!

2021. júl. 12. 18:39
 19/32 anonim ***** válasza:
26%

"Lehet, hogy egyelőre az erőművek MIATT másfélszer szennyezőbb egy elektromossal utazni"

Akkor miről beszélünk???

A garázsos példád meg tényleg roppant nagy baromság.

2021. júl. 12. 18:46
 20/32 A kérdező kommentje:
Valóban egyik sem 100%-ban környezetbarát, de maga az ember sem az, tehát ezzel az erővel mindenki meghalhat, és minden jó lesz, vagy választhatjuk a jobbik rosszat, ami szerintem az elektromos jármű.
2021. júl. 12. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!