Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aki anyagilag megtehetné, és...

Aki anyagilag megtehetné, és jogsija is van, de nincs autója, mi a legfőbb oka?

Figyelt kérdés

2021. jún. 1. 15:51
A kérdező szavazást indított:
A fenntartás költségeit inkább másra fordítom, vagy csak félreteszem.
Olyan helyen lakok, ahol jó a tömegközlekedés.
Olyan helyen lakok, ahol nehézkes a parkolás.
El akarom kerülni, hogy boldog-boldogtalan megtaláljon az ismerősök közül, ha kocsi kell szállításhoz.
Egyéb.
3 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
87%

bárki bármit mondhat, bármire foghatja stb, sztem a vezetéstől való félelem, illetve a vezetési tudásban nem biztos a ludas.

peeersze könnyű azt modnani hogy nem kell mert drága stb.

de valljuk be azért nagyon pozitív dolog ha van.

El tudsz menni menetrend nézegetése nélkül bármikor bárhova.

EGYEDÜL függetlenül másoktól.

Nem kell házhozrendelned a kaját, csomós porolás.

Ha pasi vagy:: azért legyen bármilyen is a kocsid a csaj értékeli ha van.

Ha lány: szintén.

Szerintem aki ezzel áltatja magát hogy drága, meg úgyse kéne, meg csak kifogásokat keres hogy neki milyen jó hogy nincs, csak hazudik önmagának, és fél beismerni, hogy nem biztos a vezetési tudásában.

2021. jún. 1. 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Millió és egy oka lehet, ismerek én is olyat akienk van jogsija, meg is tehetné de nincs kocsija, mivel BP-n él, gondolom mindenre jó neki a tömegközlekedés, azt emg megértem hogy azért nem tart kocsit, hogy évente egyszer lemenjen balatonra vele vagy hasonló.
2021. jún. 1. 21:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy kollegam akinek volt jogsija de autoja nem volt pedig lett volna ra penze. Azt mondta nem szeret vezetni es busszal megoldhato minden. Ha megis kellene valamit pl elhozni autoval akkor fizet erte valakinek.
2021. jún. 2. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!