Nem nagyképűségből mondom, de megtehetném hogy vegyek
egy E90-es BMW-t de nekem az E46 mindennél jobban tetszik,
gáz lenne?
Figyelt kérdés
Egyszerűen bolondolok a sedanért nyilván.:D a szürke lámpásért, a faceliftelt verzióért.:D szinte az utolsó sedan bmw, ami 'férfias erőt' sugároz.. a többi fara vlhogy összement :SSS
szerintetek hülyeség lenne venni egyet mert már leharcoltak és régiek, nem menő vele mutatkozni már stb. ?:/
2000 dízelben, 136 illetve 150 LE :D
2013. júl. 25. 23:55
1/9 anonim válasza:
Akkor most álljuk meg. A facelift után már nem volt adagolós dízel, így a 136 lovas kihúzva. Ha meg ennyire az E46 tetszik és van gempa is, akkor lőjj egy 330d-t. Nem eszik lényegesen többet ( még ezzel is bőven a 318i-320i fogyasztása alatt maradsz ), viszont ezek általában már jobban felszereltek. A BMWt majmoló kispénzű prolik sem hajtották ezeket.
De ez csak egy szubjektív vélemény.
2013. júl. 26. 00:01
2/9 A kérdező kommentje:
az már nagy, de köszi.:D
szóval gáz lennék vele ?:P mert már régi szegény, érdemes ennyi pénzért ilyen öreg autót venni ?:D
kb 12-14éves :D
2013. júl. 26. 00:07
3/9 anonim válasza:
Ha van pénzed akkor nem gond ha fel kell ujjítani mások is csinálják azt hogy tetszik nekik egy régi autó amit meg vesznek pl 1 millióért és 5 misiből felújítsák szóval minden csak pénz kérdése.Ezt meg hogy így mutatkozni meg gáz egy autó soha nem értetem.Ha neked a régi BMW tetszik és van pénzed ráncba szedni akkor nincs miről beszélni.De semmivel nem menőbb egy új autó mint egy régi.Szóval ha te megteheted hogy vehetnél egy 15-20 millás BMW akkor nem lesz gond egy öreg BMW fel újítattása sem
2013. júl. 26. 01:09
4/9 Beviz Elek válasza:
Nem nagyképűségből mondod, de a nagyképűség miatt nem vennéd meg azt ami tetszik. Hiszen már nem menő a régi....
Egy vicc vagy öcsém!
Vedd meg a régit és csináld meg olyanra amilyenre szeretnéd hogy tudj vele nagyképűsködni!
2013. júl. 26. 04:27
5/9 A kérdező kommentje:
igazatok van.:)
de akk ha van rá költve és látszik foglalkozva van vele, még lehet menő ?:D
2013. júl. 26. 09:58
6/9 A kérdező kommentje:
komolyan megtehetném h sokkal újabbat vegyek, de nekem nem tetszenek az újabb bmwk.. egyik sem...... ez volt az utolsó IGAZI FÉRFIAS bmw :(
2013. júl. 26. 09:59
7/9 Sinead válasza:
Honnan veszed hogy nem menő? Az e46 egy gyönyörű autó ha vigyázva van rá. Ha komolyan ez a vágyad akkor vedd meg nyugodtan, de ne az árlista legaljáról válassz.
2013. júl. 26. 10:24
8/9 anonim válasza:
Vegyél egy Hummer h3-at hülye gyerek, azzal majd megnéznek, de ne itt nyafogj.
2013. júl. 26. 15:47
9/9 anonim válasza:
Most magadnak veszed az autót, vagy másoknak mutogatni? Az E36 tényleg szép. Szerintem vegyél belőle egy szép, megkíméltet. BMW-ben pedig nincs olyan, hogy túl nagy a motor, nem bánnád meg a 30D-t. Bár én biztos 330i-t vennék, mert nem szeretem az olajkályhákat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!