Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Maximum Hány km-es utat...

Maximum Hány km-es utat mernèl bevállalni egy öreg huszon éves 50-es kis robogóval ?

Figyelt kérdés
Suzuki sepia, Honda dió,Piaggio typhoon
2021. júl. 3. 18:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem mennénk vele messzire.
2021. júl. 3. 18:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha jó a motor kenése, megfelelő a benzin, jó a gyertya, jó a hűtése, akkor simán belefér száz kilométer egy ültőben..nem is a motorral lenne baj, hanem ilyen nyalókán akár száz kilométert ülni nagy kihívás..lehet, hogy bírja a nyélgázt, de a rezgést a vezető már nehezebben..

Ha nem tépi a gázt, akkor az öreguras negyvenes tempó meg életveszélyesen lassú..

Tudom a magam motorozásaiból.

2021. júl. 3. 18:49
 3/14 anonim ***** válasza:
96%

Olyan távot, amennyit különösebb gond nélkül meg tudsz tenni gond nélkül, ha tolni kell a motort.

Elég sokan közlekednek régi, öreg segédmotoros biciklikkel, településen belül, vagy annak közelében, de nem túrázni járnak, tehát nem kérdés, hogy "milyen messze?"

Régi vasakkal túrázás egy másik, viszonylag kis létszámú "őrültek" hobbija, akik viszint számolnak azzal, hogy esetleg túra közben javítani kell, és sok mindent meg is tudnak javítani a motoron... ha nem, akkor meg van opciójuk a haza szállítására is.

2021. júl. 3. 18:55
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát.... Sátoraljaújhely ről Túrkeve kb 230-km
2021. júl. 3. 20:10
 5/14 A kérdező kommentje:
Ismerősnel vagyok segítettem neki haz felujitasban és cserébe megkaptam nagyfaterja 4 éve álló robogoját amit haza kéne vinnem
2021. júl. 3. 20:11
 6/14 A kérdező kommentje:
Karbit kitakarítottuk azóta indul 1 rugasra szép hangja van , gumik jók sajnos nincs rá pénzem hogy valakivel haza vitessem úgyhogy csak saját lábán tudnám megtenni azt a 230-km ert
2021. júl. 3. 20:12
 7/14 A kérdező kommentje:
75-ot megy gondoltam be állok egy fix 60-65 re. Azzal kb 4 óra alatt haza èrnèk
2021. júl. 3. 20:12
 8/14 A kérdező kommentje:
5 éve egy 4t injektoros suzuki let's el megtettem egy nap alatt 190-km ért végig 55 el (60volt a vége) nem igazán volt vele semmi gond azon kívül hogy 2 napig nem bírtam le ülni
2021. júl. 3. 20:14
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Mint írtam, ha jó a kenés, akkor bátran vágj neki. természetesen nem nyélgázon, de ez nem távolság(a motornak)

A szomszédom Mohácsról jött haza Budapestre egy húszéves Yamaha mopeddel, mert ezt kapta a kőműves munkájáért fizetségként. Csak tankoláskor pihent.

2021. júl. 3. 20:19
 10/14 A kérdező kommentje:
Értem, célszerű egy kis plusz olajat keverni az üzemanyagot?
2021. júl. 3. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!