Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem képes a 3 sávos...

Miért nem képes a 3 sávos autópályán jobbra tartani néhány autós?

Figyelt kérdés
Szerintem rettentő balesetveszélyes. Megy 115-120 km/h között a középső sávban, mögötte feltörlódnak az autók, néhányan jobbról előznek, mert a belsőben jönnek, a külső szinte üres, de nem megy ki jobbra. Tudom, szarabb az út a külsőben a kamionok miatt, de ez nem indok, táblák is jelzik, hogy tarts jobbra. Nem zavarja ezeket a vezetőket, hogy mögöttük egy teljes sort feltartanak? (Félreértések elkerülése végett én mindig kimegyek a külsőbe, ha lehet, és nem előzök jobbról)
2021. jún. 18. 23:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Mert önző f.......... Utána meg sírnak ha valaki a seggukben van.Az ilyeneket úgy agyon vernem
2021. jún. 18. 23:26
 2/11 anonim ***** válasza:
18%
Mondjuk az is megérdemel egy botozást aki emiatt sír, de 2 sávból (belső, külső) nem bír megelőzni egy autót. Olyan nehéz?
2021. jún. 18. 23:59
 3/11 anonim válasza:
100%

A belsőből szoktam őket megelőzni. Ha sok a kamion, akkor nem puffogok rajta, mert akkor megértem, hogy miért középen halad, csak megelőzöm őt a belsőből és kész. Olyankor idegesít ez engem, mikor még kamion sincs a külső sávban, és úgy sem megy ki.

Amúgy én sokat vezetek a munkám miatt az egész országban, és újra- és újra rájövök, hogy egyszerűen nem éri meg bosszankodni a közlekedésen, mert bőven van más stresszforrás is az életemben. Minél több km-t vezetek le annál inkább így vagyok ezzel.

2021. jún. 19. 01:21
 4/11 anonim ***** válasza:
33%
Egyébként Pest közelen kívül, csak felfelé van 3 sáv jórészt Magyarországon. De amúgy külsőbe mennek a kamionok, ez tiszta. De ha előzni kell több száz méteres sort, akkor van értelme egy két jármű után vissza menni? Nincs
2021. jún. 19. 05:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert lusta dögök és nincsenek tekintettel másokra.

Ha a külsőbe menne, akkor néha utolérne egy-egy lassabb járművet és akkor nem tudná a telefonját csesztetni, hanem a tükröt kéne néznie, neadj' isten lassítania vagy gyorsítania kell.

Egyébként önmagában nem balesetveszélyes, csak indokolatlanul akadályozza a forgalmat. Ha valaki türelmetlen gyökér módjára előzget, az a balesetveszélyes.

2021. jún. 19. 06:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én se értem. Van hogy megyek közvetlenül mögötte percekig. De semmi. Van hogy rávillantok (alapból nem vagyok egy erőszakos türelmetlen sofőr, de valahogy jelezni akartam neki), semmi. Megelőzöm a belsőben, majd látványosan előtte két sávot váltok egyszerre a külsőbe, de továbbra sem veszi a lapot. Ugyanúgy tötymörög nagy bambán a középső sávban.
2021. jún. 19. 07:40
 7/11 anonim ***** válasza:
18%
Ezen háborogni gáz. Mi lenne veletek ha kitörne a háború? Vagy válság lenne? anarchia. Titeket ennének meg először csaxóltam. Én még sört is bontanék rá
2021. jún. 19. 12:05
 8/11 anonim ***** válasza:
72%

Ezt nem értem én se.

Általában 140-150 körül szoktam menni tempomattal. Rengetegszer van, hogy a külső sávban utolérek valakit aki a középsőben megy.

Ilyenkor vagy elmész neki jobbról, vagy két sávot kell váltanod miatta. Egyik se túl jó opció...

2021. jún. 19. 18:05
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem annyira jellemző ez azért. Főleg azon nevetek, mikor azon megy a sírás, hogy a "nagyon messze" levő Balatonra 40 másodperccel később értek le, mert 1-2 alkalommal lassítani kell egy kicsit.
2021. jún. 20. 08:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

7

Magadra ismertél bumbikám?

2021. jún. 20. 15:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!