Mi a véleményetek a Jaguár autókról?
Figyelt kérdés
csak kiváncsiságból érdekelne, mert nem igen hallani róluk .. megbizható autók-e.. sokat esznek-e .. pl az S-Type ami tetszik . de érdekelne az is h sok hiba szokott-e lenni velük ?
van amelyiknek az ára elég huzós azt tudom :)
2010. aug. 25. 15:03
1/14 anonim válasza:
Közepesen megbízhatóak, közepesen fogyasztanak. Igazából az a gond vele, hogy a régebbiek (90-es évek) elektronikusan megbízhatatlanok, az újabbak rondák. De nem is értem miért venne bárki is Jag-et. A BMW sportosabb, a MB kényelmesebb, az Audi quattróbb, a Lexus japánosabb és jobb, a Saab különlegesebb, az Alfa meg szívhez szólóbb.
2/14 anonim válasza:
A régiek jók és örökéletűek, de az újak csak pár évre lettek tervezve
3/14 anonim válasza:
japán,igaz megbízható márka..
japán,alapból pörgetni kell semmi ereje alacsonyabb fordulaton...
én nem vennék
4/14 anonim válasza:
előző,bocsi
nem ide
másikhoz akartam írni:D
jaguár az jó...megbízható,de alkatrész szervizelése drága...
6/14 anonim válasza:
bazos te hülyegyerek takarodj innen.
Jaguar nemrossz gép
8/14 anonim válasza:
olcsó,alkatrész is olcsó,mercedes motor van benne,dinamikus.
9/14 anonim válasza:
bazos takarodj már innen te bar0marcú!
Dinamikus..Jaguar XKR meg traktor nem?
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!