Miért vagyok rosszul a hátsó kerék meghajtású autókban?
Figyelt kérdés
Olyan érzésem van, mintha benyomódna az egész mellkasom, és nem kapok addig levegőt, amíg húz az autó.
Más is tapasztalt már ilyet? Mit tudok csinálni ellene?
2021. jún. 6. 22:49
11/17 anonim válasza:
ja, hogy GTR szintű kocsi...
Továbbra sem azért van bajod, mert hátsókerekes, hanem mert a megszokottól nagyobb az erő benne ezek szerint
12/17 anonim válasza:
Hallod, nem lehet, hogy az a gond, hogy az elsőkerekes dízel lehet egy kényelmes 110 lovas Passat, a GTR pedig egy rideg, kőkemény 500 lovas sportgép?
13/17 A kérdező kommentje:
12 es nem mivel 190 lovas audi volt az elsokerekes :D
de irtam is egyebkent.
az 500 es 160 lovasokban is ugyanugy volt ez az erzesem mert hatsokerekesek.
2021. jún. 8. 00:15
14/17 anonim válasza:
Na majdnem eltaláltam, 190 lovas Audi, ami egy bunker és a sebességet nem érzed benne.
Qrvára semmi köze a hajtásnak ahhoz, amiről te beszélsz. Ez véletlenül pont így jött ki. Meg az is számít, ki vezet.
15/17 anonim válasza:
És mi a helyzet akkor, ha elsőkerekessel tolattok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!