Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vagyok rosszul a hátsó...

Miért vagyok rosszul a hátsó kerék meghajtású autókban?

Figyelt kérdés

Olyan érzésem van, mintha benyomódna az egész mellkasom, és nem kapok addig levegőt, amíg húz az autó.

Más is tapasztalt már ilyet? Mit tudok csinálni ellene?

2021. jún. 6. 22:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Hát az ezerkettes ladában nem éreztem ilyet. A corradoban igen. Bár hogy belegondolok, a 8 hengeres hátaósban is.
2021. jún. 6. 22:53
 2/17 anonim ***** válasza:
38%
Ugyan ez volt a baja a haveromnak is nekem 316+chip van, az adja a kúpot ha kell ha nem. Ez van, neki most valami kis szutyokija van. Nem való sok embernek ez a falyta életerzés.
2021. jún. 6. 22:58
 3/17 A kérdező kommentje:

500 lovas gtrben es 160 lovas bmwben meg merciben is ezt erzem :(

rettenetes

2021. jún. 6. 23:04
 4/17 A kérdező kommentje:
2-es. nem kell feltetlen szutyoki mert az elsokerekes audiban nem volt ilyen problemam
2021. jún. 6. 23:09
 5/17 anonim ***** válasza:
43%
#2: Együtt tudok érezni vele, nálunk egykilenc tédéji van, füstcsavar betekerve.
2021. jún. 7. 00:59
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez valami placebo.

Átlagember átlag sofőr mellett meg nem érzi, hol hajt a kocsi.

2021. jún. 7. 07:30
 7/17 A kérdező kommentje:

6os

nem lehet placebo, mivel nem tudtam hogy melyik milyen, nem is ertek hozza.

ugy kezdodott hogy beultem egy 500 lovas nissan gtrbe

ott ereztem eloszor de a loerore gondoltam. Kis ido mulva pedig egy bmwben ugyanezt ereztem, ami csak 160 volt. Probaltam keresni az osszefuggest, vegul ez volt az egyetlen kozos tulajdonsag. Es nem ment a bmw sem 200zal,hanem csak siman elindult vele es akkor azonnal ereztem. Aztan most par napja vett a parom egy mercit. Elindultunk es egybol ereztem megint mondom ugye ez is hatsokerekes? Es igen az.

2021. jún. 7. 07:48
 8/17 A kérdező kommentje:
Valaki tud ennek az okara barmilyen magyaraztatot akik irtak hogy nekik is ez van?
2021. jún. 7. 07:49
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

GTR összkerekes.

BMW gondolom valami dízel csoda, a nyomaték miatt érezted azt, hogy "belenyom az ülésbe".

2021. jún. 7. 08:18
 10/17 A kérdező kommentje:

9es

igen dizel, de az elsokerekes dizelekben nincs ilyen problemam

2021. jún. 7. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!