Hátsó vagy első kerék meghajtású autóval érdemesebb arcoskodni?
AWD fanok kíméljenek, ez a kérdés nem nekik szól.
Mondjuk a Váci útra tévednél és muszáj lenne az 1.8t ellen kiállni , akkor egy első vagy hátsó kerekes géppel tennéd? Mondjuk egy 330d vagy egy embertelen módon chippelt 1.9pdtdi A4 kulcsát kérnéd el?
De persze vtec lenne kihagyni a Honda vtec -et is ami szintén első kerekekre adja a hajtást.
Direkt nem rakok ki szavazást mert az túl egyszerű lenne és nem ad ki számokat meg akkor már az indoklás sem maradjon el.
De jöhetnek még más autók is, nem feltétlen az én általam választott járgányok. Csak ne összkerekes, mert az nem ér.
Az autó nem arcoskodásra való, és közút nem versenypálya, eltévesztetted a házszámot.
Meg mi ez a baromság hogy muszáj lenne kiállni egy 1.8T ellen? Istenem...
Nagyon gyerekes kérdés.
Mi az hogy muszáj kiállni?
Jó, bocs. Nem vagyok 14 és nem vagyok István.
Az igaz viszont, hogy nem tudtam aludni mert éjjel fejeztem be a Swift benzinszűrő cserét és akkor jutott eszembe, hogy valami autósat kellene itt kérdezni hátha valaki szintén nem alszik és bőven kifejti az álláspontját. De akkor tévedtem, elnézést, több ilyet nem kérdezek.
Nekem Civic van ~140 lóerővel, időnként előfordul hogy felnőtt emberek is, lámpától amíg lehet jönnek velem egy darabig, előző hónapban egy Passat volt az "ellenfél" talán 1.9 TDI szépen húzott mellettem amíg tartott a nyomatéka, utána már nem tudott beérni.
Gyári autókról van szó, ennek tudatában veszem a lapot azokkal szemben, akik kicsit szeretnek ki kelni a komfortzónájukból.
Egy jó izmos bmw vagy egy TypeR mellett döntenék.
Mondjuk nem megyek a váci útra. Ha élvezkedni akarok,keresek egy város melletti kanyargós utat,és ott megyek egyet, az én autóm akkor is megy, ha nem látja többszáz ember. :)
De az a fejedben lévő autóopciókon tisztán látszik hogy sosem voltál komoly gépek közelében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!