Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elektromos autót ki lehet jól...

Elektromos autót ki lehet jól huzatni?

Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok.nekem az autó csak közl. eszköz,általában napi 2 x 10 km. járok. hogy viselkedik egy elektromos autó? jól gyorsul? lehet vele előzni? ezekbe is 5 fokozatú váltó van? tudom: "google a barátod"- de én személyes tapasztalatokra vagyok kiváncsi! ismeretségi körömben, még senkinek sincs elektromos autója.

2021. jún. 5. 20:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%

Nincs bennük váltó.

Gyorsulás teljesítménytől függ, pl. az új Dacia nem gyorsul jól, míg Tesla S a legjobb szupersport autókkal vetekszik.

Általában elmondható, hogy hasonló kaliberű benzinesnél jobban gyorsulnak.

2021. jún. 5. 20:25
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Jól gyorsul, váltó nem sokban van (pl porsche), a végsebességük alacsonyabb inkább csak. Előzni meg nyilván lehet vele.

Hidegben a fűtés sokat eszik, hatótáv csökken.

2x10 km -re szerintem tökéletes.

2021. jún. 5. 20:48
 3/21 anonim ***** válasza:
98%

Nincs váltó, mert nem szükséges.

Bármelyik fordulatszámon rendelkezésre áll a maximális nyomaték.

2021. jún. 5. 20:55
 4/21 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%

Nincs váltó, nem húzatod, olyan mint egy dodzsem, nem kell bemelegednie és istenverte módon gyorsul mert egyből tekeri a kereket nincs kuplung csúztatás, nem torpan be hanem húz mint a gőzmozdony. Nem úgy működik a kipörgésgátló, hogy betorpan a kerék hanem fokozatosan veszi vissza a teljesítményt, elképesztő élmény.

A legtöbb elektromos autó tényleg baromi jól gyorsul. Egy Nissan leaf is felejthetetlen.

2021. jún. 5. 21:01
 5/21 A kérdező kommentje:
#4 húúúúúúúúúúú!!!!!!!! utána nézek!
2021. jún. 5. 21:10
 6/21 anonim ***** válasza:
36%

Nem gyorsul rosszabbul a Spring mint az átlag autó.

Sőt városban még mondhatjuk hogy jobban megy mint szinte mindegyik autó.

2021. jún. 5. 21:38
 7/21 anonim ***** válasza:
78%

"Sőt városban még mondhatjuk hogy jobban megy mint szinte mindegyik autó."

Ilyet nem mondhatunk, mert ordenáré baromság lenne, ettől függetlenül az igaz, hogy meg nem érdemelt köpködést kap a Spring. Az egy jó városi autó, megfelelő dinamikával. Japmigyerek nem leszel vele, kúpolgatni nem fogsz senkit vele, de gond nélkül elvisz A-ból B-be.

2021. jún. 5. 21:44
 8/21 anonim ***** válasza:
17%

2x10km-en mit akarsz gyorsulgatni, és előzgetni?

Amúgy röhejesek. de ilyen boltbaelrohangálni jó lenne csak harmadáron, mert annyit érnek kb.

Valamelyik nap az autópályán láttam villanyautót. nagyot ment. egy kamion mögött 5 méterre kilencvennel "húzatta" magát :D

2021. jún. 5. 21:58
 9/21 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Emberek, ha villanyautóval mész akkor egészen más értelmet nyer az utazás. Ha ti is 90-nel a kamion mögött húzatnátok magatokat akkor a ti kocsitok is sokkal kevesebbet fogyasztana.

A Model S P100D az amire azt mondja az ember, hogy tényleg elmegy vele nyaralni.

2021. jún. 5. 23:56
 10/21 anonim ***** válasza:
29%
#6 majd nézd meg Becsületesnepperék tesztjét a Springről. Döglötten indul, alig akar megmozdulni. Egy 20 éves 1.1-es 50 lóerős Peugeot 206 otthagyta a gyorsulási versenyben, pedig menni az sem ment nagyon. Egyedül "30-ról 60-ra" gyorsult jobban mint a Peugeot.
2021. jún. 5. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!