Mit tennél ha be akarnál állni egy frissen felszabadult parkolohelyre s állna elötte egy kocsi s kiszállna s azt mondaná, "-ugye tudod, hogy ide én fogok beállni?" (szo szerint tehát igy letegezve s semmi kérlek vagy hasonló.)
"Azt mondanám, hogy "ja bocs, nem vettem észre, hogy te is ide vársz".
Velem valószínűleg nem történne meg, mert feltételeztem volna, hogy nem jó kedvéből vár ott, és nem próbálok meg bepofátlankodni elé." Szabálytalanul parkoló autonak tűnt. Nem volt ráirva hogy benne ülnek s valaki vár.
#12: tehát nem vetted észre, hogy oda vár, ezt kell mondani udvariasan.
Közlekedési helyzettől függetlenül, ha valaki bunkó veled, te pedig normális módon, udvariasan válaszolsz, az hatásosabb bárminél. Ő fogja szarul érezni magát egy félreértés miatt.
Hűha, a gép előtt ülve mekkora szája van valakinek, bezzeg ott az adott szituációban fülét-farkát behúzta. :-)
De erre jó a gyakori, itt lehet panaszkodni meg erősködni.
"Hűha, a gép előtt ülve mekkora szája van valakinek, bezzeg ott az adott szituációban fülét-farkát behúzta. :-)
De erre jó a gyakori, itt lehet panaszkodni meg erősködni." Itt csak arrol volt szó, hogy nem vagyok akkora bunkó mint ő meg itt egyesek. S nem panaszkodás történik hanem néhány troll kisiklatta a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!