Mit tennél ha be akarnál állni egy frissen felszabadult parkolohelyre s állna elötte egy kocsi s kiszállna s azt mondaná, "-ugye tudod, hogy ide én fogok beállni?" (szo szerint tehát igy letegezve s semmi kérlek vagy hasonló.)
Szóval ő van ott előbb, de te pofátlan módon lendületből szeretnél előtte bekanyarodni az épp felszabaduló parkolóhelyre? Van bőr a képeden, kérdező. :-)
Nálam egyszer volt egy hasonló szituáció: mikor kiszállt az autóból az illető, megkérdeztem tőle, hogy otthagyja az autóját? Visszakérdezett idegesen, hogy miért, akarok-e tenni valamit?
Mondtam, hogy nem, csak kérdezem, hogy otthagyja-e az autóját? Visszaült és elment vele máshova. Pedig esküszöm, se a fellépésem, se a hanghordozásom nem volt fenyegető.
Azt mondanám, hogy "ja bocs, nem vettem észre, hogy te is ide vársz".
Velem valószínűleg nem történne meg, mert feltételeztem volna, hogy nem jó kedvéből vár ott, és nem próbálok meg bepofátlankodni elé.
Mondhatta volna magázva is azt hogy , Kedves, maga kapja be a fa..om.
Így jobb lenne???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!