Mit ajánlanátok első nagymotornak?
Figyelt kérdés
190cm magas vagyok 90kg. Egy olyan motor kéne aminek kényelmes az üléspozíciója akár egy hosszabb túra során is. Legyen kezes de ha előzni kell vagy kicsit sportosabban akarok járni vele akkor legyen benne elég nyomaték. És a naked motorokat részesítem előnyben.2021. ápr. 26. 12:42
11/13 A kérdező kommentje:
Egy Yamaha TDM 900-ast :)
2021. okt. 16. 13:12
12/13 anonim válasza:
Haha üdv márkatárs :) Enyém most esett át egy 300 ezer forintos szervizen, egy kisebb generálszerviz. Fogyasztotta az olajat, be volt ragadva a dugattyúgyűrű.
13/13 A kérdező kommentje:
Nekem egyenlőre nincs vele problémám szerencsére, csak a hátsó féktárcsát kellett cserélni
2021. okt. 16. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!