Egy nagymotorra mennyiért szerelik fel az első hátsó gumit egy márkaszervizben kb?
Figyelt kérdés
2020. jún. 25. 11:08
1/5 anonim válasza:
Inkább gumishoz vidd, ott tudják kiegyensúlyozni is.
AUtógumi az kb 2-2,5 ezer ft.
2/5 anonim válasza:
Ez aztán a pontos megfogalmazás, hogy "nagymotor". Szerinted ebből honnan tudjuk? 1000 féle nagymotor van.
A márkaszervízben jó eséllyel tudnak centírozni is, de ettől függetlenül célszerű megkérdezni.
Az autós gumicsere nem releváns, motoroknál sokkal bonyolultabb a gumicsere. Az első is, de a hátsó pláne. Szerintem legalább 7-10eFt-ra számíts.
3/5 A kérdező kommentje:
Mert centírozás nélkül valaki cserél gumit? hát szerintem ha oda viszem nem kérdezem meg mert lehet durván hülyének néznének.
2020. jún. 25. 11:54
4/5 anonim válasza:
Igen van aki cserél gumit centírozás nélkül. Téged nem kell hülyének nézi, szemmel láthatóan az vagy alapból ha egy ilyen kérdésből presztízskérdést csinálsz.
Az meg a másik, hogy annyi erővel amivel kiírtad a kérdésed fel is hívhattad volna a márkaszervízt. kb 2 perc lett volna és BIZTOSRA tudnád az árat.
5/5 A kérdező kommentje:
jóvanna nem lehetek olyan okos mint te. Nem vittem el sehova lecseréltem itthon. Köszi!
2020. jún. 28. 13:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!