Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első nagymotornak melyiket...

Első nagymotornak melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Nyárra remélhetőleg kész leszek az A-s jogosítvánnyal, jövő héten kezdem a rutint. Eddig csak kismotoros tapasztalataim vannak, de régi álmom a jogosítvány, és motor megszerzése. Hosszú távra szeretnék motort, így elsősorban a használt 600-asok között nézelődtem. Az ár olyan 800 000 Ft max.

Jelenleg 3 típus között vacillálok. Az első a Honda CB 600 (Hornet), a CBR 600 F4, és a végére a Suzuki SV650S. A Hornet mennyire kényelmetlen egy hosszú út során? Igazából ez lenne a favorit, idomostól félek elsőre, ha eldőlök vele, az drága buli lenne.

Viszont a naked hátránya a teljes menetszél. De 200-al sem gyakran fogok pályán megfordulni, inkább a közlekedés a fő cél. Utazni hétvégén, munkába járni, és úgy általánosan közlekedni.

Más tippet is szívesen meghallgatok...

2018. ápr. 15. 12:40
 1/2 anonim ***** válasza:

A nakedre lehet plexit venni, így a menetszél már annyira nem zavaró.

A Hornet jó választás lehet.

Azért nézd meg még a 800-as VFR-eket, vagy a Yamaha FZS 600-at (Fazer-t).

2018. ápr. 15. 13:57
 2/2 Mickbro ***** válasza:
Nekem CBR600F-m van, jó gép, a blokk lényegében ua. mint a hornetben. Szóval Hornet jó motor, de én nem neveznék egy 200km/h fölötti végsebességű motort kezdő motornak. Persze, ez csak önuralom kérdése. Az idomossal tényleg gond van, ha szerelni akarsz vmit, idom le, idom fel, unom már a sok csavart ki-be. Az SV-t nem ismerem, de jókat hallottam felőle.
2018. ápr. 16. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!