Nagyon nagy hátrányom származik ebből? :S ( sztem azért igen)
17/L vagyok és szeretnék nagymotorra vizsgázni (én már ebben az évbe el akarnám kezdeni, csak anya mondta h sok a lesz a sulival együtt és rá ér) ez nem lenne gond mert igaza van =]
Csak vannak pár gondjaim :S
alacsony termetű vok 145cm és hát ugye nagymotorra azért magasnak kellene lenni :S és ha pl azért le érne a lábam attól engednének vizsgázni vagy nem ?:s nem akarok nagyon nagy motorra még sztem 600-ra se csak azért h mégse robogóm legyen meg simson hanem olyan cross szerűség :)
tapasztalt motorosok írjanak ha lehet ne (már bocsi) kis 14 éves taknyok akik bele se szagoltak és ha vmi oktató olvasná akk az még jobb lenne :)
Ja és h helyenként változik a vizsga díj vagy ez meg szabott h mennyi ? köszi
12 : 58 vagyok. Egy ekkora lány aki még nem is vezetett hogy tenné már le Ak-ra ??? Te fel tudod fogni (elöttemszóló) hogy mekkora erő és mekkora súly az egy ekkora embernek? mz-t évente szereltetheted. A ZXR 250 tényleg jó választás. Ezért van a sok baleset is... Sok simsonos egyből vesz egy ezres motort mert " ugyis kinövöm " a kisebbet. Igen ám de a törlesztőrészletet még ki se fizette és már fent van a neten hogy "olcsó alkatrészek eladók" mert összetörte. Egy 125-ösön meg lehet tanulni váltani mert nem dob le úgy a hátáról mint egy 400-as. És azért írtam hogy lépcsőzetesen felfelé..Aztán jöhetne a kawa 250 és ami tetszik...Ésszel már emberek...
szép napot :)
Szia!
Az 1. vagyok. Ne haragudj nem akartam nagyon felborzolni a lelki világodat. Látom haragszol a 12-14 rongyrázó korosztályra persze lehet, hogy igazad is van. Sok sikert a jogsihoz és motorozáshoz. Laci
30/F
Szia Laci (: hát semmi gond (: alap járaton semmi gondom a "fiatalokkal" persze most is én még az vagyok csak hát amint írtam felénk ilyeneket csinálnak és hát nekem nem igazán tetszik sok 20 éves nem csinálja azt amit ők :S:S
Majd el küldöm neked h hol lakok =) meg az msn címem is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!