Melyik a Top 3 kedvenc Autós extrád/felszerelésed?
Értsd mint pl. Panoráma napfénytető, Űléshűtés, Tavolságtartós ACC Tempomat, tehát ilyesmik mint autós felszerelés extrák.
Felmerűlt bennem a kérdes így minap, hogy nekem melyik az a top három extrám/felszerelésem az Autómban jelenleg ami a kedvencem./úgy amúgy bármelyik autóban
Tehát az én listám
1.A Panoráma teljes ablak napfénytető
2. Űléshűtés így nyártáján
3. És az űlésfűtés a háttámlával együtt tehát alul felül.
:)
Tehát nektek hogyan néz ki a Top 3?
Azt is leírhatjátok hogy miért akár
Válaszoitokért előre is köszönet :)
Kartámasz.
Céges autóban nincs és nem tudom hova tenni a karomat menet közben. Főleg hosszabb utakon zavaró. Kis apróság, az ember nem is gondolna rá, de nagyon hasznos.
ABS, klíma, ülésfűtés.
Német prémiummárkák gazdáinak javasolt lista: tükör, irányjelző, _TÁVOLSÁGTARTÓ_ tempomat.
Biztonsági: ABS, ESP, légzsák
Kényelmi: elektromos ülésállítás, digitklíma, szervokormány, +1 a tempomat, illetve bőrülés esetén ülésfűtés, mert az mínusz fokos télen.
Tetőablak, ülésfűtés, airride
(az olyanok mint klíma, tempomat és hasonlók nálam már alapfelszereltségnek számít)
Uh, tényleg! Az elektromos kéziféket én is szeretem. Emelkedőn indulásnál jól jön hogy automatikusan old. Hagyományos kézzel rángatósat már én sem vennék, miután megszoktam ezt.
A tolatókamera is nagyon praktikus, szeretem. Igaz ez inkább kényelmi eszköz, lehet nélküle is élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!