Melyik a Top 3 kedvenc Autós extrád/felszerelésed?
Értsd mint pl. Panoráma napfénytető, Űléshűtés, Tavolságtartós ACC Tempomat, tehát ilyesmik mint autós felszerelés extrák.
Felmerűlt bennem a kérdes így minap, hogy nekem melyik az a top három extrám/felszerelésem az Autómban jelenleg ami a kedvencem./úgy amúgy bármelyik autóban
Tehát az én listám
1.A Panoráma teljes ablak napfénytető
2. Űléshűtés így nyártáján
3. És az űlésfűtés a háttámlával együtt tehát alul felül.
:)
Tehát nektek hogyan néz ki a Top 3?
Azt is leírhatjátok hogy miért akár
Válaszoitokért előre is köszönet :)
Ülésfűtés
Automata vészfékezés, ha nem figyelek az előttem lévőre
Lézeres fényszóró, amit városon belül is lehet folyamatosan felkapcsolt reflektorral használni, mert a mozgó autókat érzékelni tudja, és onnan elveszi a fényt, így senkit nem vakít, cserébe mindent látok.
+1 softclose ajtóbehúzó
Ami nekem benne van, és nem sajnálom a pénzt, amit kiadtam rájuk:
- rendszám forgató
- traffi blokkoló
- nitró
1. tempomat
2. ülésfűtés
3. automata sebváltó
- Kanyarkövetős fényszóró (nem a ködlámpa kapcsolgatós parasztvakítás).
- Aktív futómű.
- Ha nem is teljes üvegtető, legalább egy tetőablak motoros mozgatással.
Ezeket megszoktam, szeretem, ha ezek nélkül vennék a jövőben autót, visszalépésnek érezném.
Azt meglepődve kérdezem: Van olyan ülésfűtés ami csak félig működik? Azaz csak az ülőlapot fűti, a háttámlát nem?! Az elég furcsa spórolás. A 2000-es években a H Astrában is már fűtötte az ülésfűtés a háttámlát is.
-Tempomat nagyon nagyon toronymagasan
-szervókormány. ma már alap, de szervó nelküli autóval nem lehet normálisan szűken parkolni belvárosban, hiába vagy nagyon erős
-klíma: hosszú többórás úton elviselhetetlen a lehúzott ablak, a klíma meg isteni hőmérsékletet varázsol 40 fokban is
Jó ezek elég alap dolgok manapság, de futnak még bőven autók ezek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!