Budget autó kezdésnek?
Sziasztok. 21 éves vagyok, első autómat szeretném venni.
Kb 500 ezerig gondolkodom rajta.
Néztem régi swifteket, corsákat, vw polo/golfokat, g astrát.
Nemkell nagy autó, barátnőmmel elférjünk. Viszonylag magas és testes vagyok, ezért a beltere esetleg lehetne tágabb, de kb ennyi.
Viszont a motorja ne legyen gyenge. A 120/130-as tempót bírja legalább nyögdécselés nélkül, mivel úgymond családi autó lenne. Sokszor mennék autópályán és lakott területen kívül. A szélzaj is lehetne minimális (persze, azt nem az 500 ezres autókban kell keresni, de hátha)
Megtiszteltek ha normálisan válaszoltok. Dízel és benzin is érdekel.
Polo, Skoda Fabia 1.4 PD TDI
Oké, hogy 75 le, de ezt a viszonylag könnyű kasznit szépen mozgatja.
Vagy Golf IV 1.9 TDI
"Na, kedves 8 -as, ha vannak, melyek azok?" Ez kb. úgy hangzik, hogy: "mit akarsz te itt, okoskodsz, na melyikek azok? He?"
+ A4-et nézegettél, innentől kezdve szerintem hanyagolom a válaszadást, nem azért mert nem tudnék... de inkább kihagyom. Vedd az A4-et...
Köszi, a golfokat sokszor nézegetem. Azokból 1.9TDI-t ajánlanak, de nem a 110 hanem a 90 lovast amibe nincs kettős tömegű. Az megfelelő lenne?
Jó lenne ha lenne egy olyan oldal ami írja az autók tipikus hibáit, vagy a dízeleknél, hogy a drága alkatrészek milyen drágák. Nincs esetleg ilyen?
Na várj picit nem tiszta.
Ilyen focusokat néztem. Ezek mk1 vagy mk2-esek? Mert ilyen formából nagyon sok van 1.6, dízel stb. Ezeket/hasonlókat néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!