Budget autó kezdésnek?
Sziasztok. 21 éves vagyok, első autómat szeretném venni.
Kb 500 ezerig gondolkodom rajta.
Néztem régi swifteket, corsákat, vw polo/golfokat, g astrát.
Nemkell nagy autó, barátnőmmel elférjünk. Viszonylag magas és testes vagyok, ezért a beltere esetleg lehetne tágabb, de kb ennyi.
Viszont a motorja ne legyen gyenge. A 120/130-as tempót bírja legalább nyögdécselés nélkül, mivel úgymond családi autó lenne. Sokszor mennék autópályán és lakott területen kívül. A szélzaj is lehetne minimális (persze, azt nem az 500 ezres autókban kell keresni, de hátha)
Megtiszteltek ha normálisan válaszoltok. Dízel és benzin is érdekel.
Ha anyagilag bele fér, ne vegyél ilyen autót csak azért, mert kezdő vagy. Ezt a fél milliót konkrétan kidobod az ablakon, mert ha el is adod, kevesebbért tudod csak és vásárlás után kell költened ezekre bőven.
Kisautók autópályára nem túl jók, inkább nagyobb testűt nézzél, valami sedan vagy kombi
Nemkell nagy autó.. g astrával is ugyanolyan autópályázni mint egy a4-es audival. Nekem legalábbis.
Esetleg mk2 ford focusokat kapni ennyiert?
#5 autópályára 130-140 km/h sebesség kell. Ennyit egy 60 lóerős is megy. Azt' ha beszorul egy kamion mögé, hát beszorul majd megelőzi ha lesz hosszú szakaszra lehetősége.
Nem feltétlen azért megyünk a pályára, mert olyan gyorsan lehet VÉGIG menni... Azért, mert "kettévágja" az országot, nem kell településre be meg ki mászkálni, meg zötyögni a kátyúkon.
Ha néha megy rá a pályára, felesleges az utazóautó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!