Egy ilyen kocsi fenntartása kb. mennyibe kerülhet havi szinten? És mennyire megbízható?
Szeretnék venni egy munkába járós/ingázós autót amire maximálisan számíthatok.
Köszi a válaszokat.
ezt sajnos pont azért nem lehet megmondani, mert öreg. a legtöbb hasonló esetben a vételáron felül rá kell számolnod azonnal lehet hogy még egyszer ennyi javítási költséget, de ha így rendbe rakatod vásárlást követően akkor valószínű kisebb gondjai lesznek max a közeljövőben amik olcsón javíthatók. ilyen autók közelre rohangálni jók, messzi távra elindulni nem ajánlatos 30 éves autóval, ahhoz megbízhatatlanok (sokszor romlik el rajtuk valami kis olcsón javítható alkatrész, igaz ez mindegyik ilyen korú autóra, éppen ezért offos a hosszútáv)
de egyébként szarért-húgyért fenntartható, hiszen az összes alkatrésze filléres:)
melósautónak helybe tökéletes szerintem, a bizti is olcsó lenne rá, és bármelyik autószerelő megcsinálja, nem kell a világ végére elhordani.
attól függ mennyire igényled, hogy jó állapotban legyen az autód
van, aki simán elmegy vállas féktárcsával, fémig kopott betétekkel, törött rugóval, míg más idő előtt cserél minden alkatrészt
Ahogy előttem írták, ha a kasztni ép (értsd nem kell a bádogosnak és a mázolónak fizetni) akkor a többi fillérekből megoldható.
Egyszerű jóindulatú kis autó, tizen éven keresztül használtam hasonlót.
(azért azt a km.óra állást ne vedd komolyan)
Jah, a legendás megbízható régi. Ez kb. olyan, mint a jól bejáratott.
Majd mindjárt jön a daciás-példabeszéd is.
Mert az is nagggggyon jó autó volt, de csak akkor ha vásárlás után otthon a tulaj meg "szomszédpistabá" újra összerakta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!