Riga 16 tuning. De hogyan?
Figyelt kérdés
Riga 16 motoromat szeretném "tuningolni", tippeket keresek. Egy laza fúvókázásra gondoltam, 4 felömlős, 60 ccmes tuning hengerre, és egy direkt sportlégszűrőre. Ez így milyen lenne, gyújtás téren mit lehetne tenni?2021. ápr. 6. 16:11
11/11 anonim válasza:
Egy rigát sajnos már el kell engedni. Nekem is van egy, lehetetlen alkatrészt találni hozzá. Sajnos lejárt az idejűk, nem szolgálnak ki, de megbízhatóságban(ha tirisztoros) nincs rá panasz. Én is inkább egy korszerűbb motort ajánlok pl Simson-t amit a végzetekig lehet tuningolni (tapasztalatból javaslom a motort). 2 sebességgel nem jutsz fel a hegyre sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!