Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fogsz új autót venni ebben az...

Fogsz új autót venni ebben az évben?

Figyelt kérdés
ma 10:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%

Új újat, vagy nekem újat?

Új újat tuti nem, reteknek sem kell modern hulladék.

A mostanit viszont lehet lecserélem, csak nem újra.

ma 10:22
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen úgy értem, hogy zsír újat saját részre.
ma 10:25
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert decemberben vettem.
ma 10:36
 4/16 anonim ***** válasza:
60%
Az új az új, a többi az nem új, az egy használt csak.
ma 10:37
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem. De remélem a jelenlegit hamarosan visszakapom a szerelőtől.
ma 10:45
 6/16 anonim ***** válasza:
51%
Nem, de amúgy még akkor sem ha nyernék a lottón, kidobott pénz, akkor is inkább fiatal használtat.
ma 10:59
 7/16 anonim ***** válasza:
81%

Irigyeljük a "humorod" 4-es!

Amúgy meg nem, mert olyanok ma az autóipar termékei, mint a blahás döner, teljesen mindegy, mekkora a pita vagy mit ad ki a tortilla lap, úgy megtömik, hogy orrán száján csurog ki belőle minden. Ma már nincs olyan, hogy egyszerű autó, rogyásig kell pakolni a legkisebbiket is vezetéstámogató rendszerekkel. Na meg mindenki siet, a fejlesztéseket nem fejezik be, nincsenek rendesen letesztelve, sokszor banális hibákat produkálnak az autók, és nevetséges problémákkal, rosszul kitalált funkciókkal, szánalmasan működő hajtásokkal. Persze nem mindenkinél ez a fő prioritás, hiszen rengetegen szeretik a sok funkciót az érintő képernyőt, meg nem feltétlenül terveznek hosszú távra egy új autóval, tehát még azelőtt túl adnak rajtuk, mielőtt lejár a gari.

ma 11:20
 8/16 anonim ***** válasza:
Előfordulhat.
ma 11:20
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Idén lesz 7 éves a mostani. Szerencsém volt vele, mert pont a Covid-háború-inflációs mizéria előtt rendeltem. Ma hasonlót minimum dupla áron tudnék venni. Viszonylag kevés benne a km, vigyázok rá, első naptól kezdve garázsban áll. Szóval még teljesen újszerű kívül-belül. Másikat venni hatalmas anyagi ráfordítás lenne, aminek egyelőre nem látom értelmét. 3-4 év múlva lehet. Nem akarom, hogy teljesen rámöregedjen a mostani.
ma 11:21
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem, a mostani autóm idén lesz 3 éves, még jó pár évig hajtani tervezem.
ma 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!