Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fogsz új autót venni ebben az...

Fogsz új autót venni ebben az évben?

Figyelt kérdés
tegnap 10:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, idén lesz az autóm 22 éves és most fog belefordulni az óra a 300ezer km-be, még bejáratós volt, az előző autómat ugyanilyen motorral 650ezer km-nél adtam le a bontóba mert telibevertek hátulról, de a motorja tovább él egy másik kocsiban.
tegnap 12:06
 12/17 anonim ***** válasza:
41%
Egy vadiúj autó szerintem orbitális pénzkidobás. Mire elérsz vele a sarokig már 10-20%-ot esett is az ára.
tegnap 15:05
 13/17 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Ebben az életben sem nem hogy idén. Egy 12 éves kocsim van ezt szeretném életben tartani még legalább 20 évig.
tegnap 18:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Egy vadiúj autó szerintem orbitális pénzkidobás. Mire elérsz vele a sarokig már 10-20%-ot esett is az ára."

Ilyen erővel akkor semmiből se vegyél újat!

Nem érdekel mennyit esett az ára, mert nem befektetésnek veszem. Viszont tudom hogy mennyire van karbantartva, mennyire van odafigyelve rá, mennyire van meghajtva. Gyári garancia van rá, minimális a rejtett hiba esélye, olyant rendelek amilyent szeretnék nem azt veszem ami van a piacon. Az értékvesztésről: decemberben a 3 éves autómat, ami újonnan 6.7 milla volt, 5.8-ért számították be az új szalonautóba.

tegnap 19:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Egyetértek a #14-essel. Én is újat fogok venni megint, ha tehetem. Tényleg ezzel az erővel egyél teszkós párizsit, mert a kaviárból is csak ugyanúgy sz** lesz, mikor kijön.

Még csak annyit tennék hozzá az előzőkhöz, hogy az 5,8 milla decemberben jóval kevesebbet ért, mint 2021-ben ért volna. Azóta majdnem kétszeres szorzóval kell számolni sajnos az árakkal. Infláció, árfolyam... Ez kicsit árnyalja a képet. Viszont! A bankban is csak legjobb esetben 3-4%-ot kapsz a pénzedre. A párnacihában még rosszabb. Ha nem veszel rajta semmit, akkor is értéktelenedik. Pl. 5 éve 7 millióért egy elég jól felszerelt korrekrt alsó-középkategóriás új autót kaptál. Ma ennyiért talán épphogy egy belépő szintű full fapad Dacia van. Pedig csak kuprrgattál, nem "vittél ki semmit a kapun".

tegnap 19:52
 16/17 anonim ***** válasza:

15-ös

Egyetértek.

A pénz amúgy is romlik ( hála bölcs kormányunknak, gyorsan!). Aki a használt autó mellett érvel, azt nem veszi figyelembe, hogy az ő használt autója értéke is azonnal csökken a vásárlást követően. És akkor az estleges szervizköltségről ne is beszéljünk!Az sem mindegy, hogy ha kell, milyen gyorsan lehet eladni egy első tulajos autót, egy másod- harmad- sokad tulajossal szemben.

És ami a lényeg: egy autó vásárlás nem napi rutin. Ha valakinek van rá pénze, akkor élményt is vásárol egy új autóval. Akik kardoskodnak a használt autó mellett azok használt katódcsövest Tv-t vesznek?

tegnap 20:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem. én a maradék életemet megpróbálom 30 körüli jószágokkal leélni, azok még autók voltak. nem ilyen gagyi szivárványosmobilok.
tegnap 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!