Hány metrószakaszjegyet és átszállójegyet fogsz venni magadnak megszűnés előtt?
Figyelt kérdés
2023. márc. 21. 09:30
2/8 anonim válasza:
Pár átszállójegyet esetleg.
Metrószakaszjegyet soha nem használtam, mert keveset metrózok és amúgy is a gyűjtőjeggyel egy árban van.
3/8 anonim válasza:
Egyet sem.
Szerintem nem volt még szükségem olyan átszállásra, amihez átszállójegy kellett volna (tehát nem metró-metró átszállásra), így jobban megéri nekem a gyűjtőjegy.
4/8 anonim válasza:
Autóra nem kellenek ilyenek, egyet sem.
5/8 anonim válasza:
Én inkább 5/30-as jegyet használó voltam, de amikor nem volt épp ilyenen, átszállójegyről elég hamar átálltam a 30/90 perces jegyekre.
Viszont az autózás drágulása miatt végül összességében a havi bérlet megvásárlása mellett döntöttem , miután lejár az 5/30-asom.
6/8 eddiboy válasza:
Átszállót vettem 3 db-ot, és lehet, fogok még pár darabot venni, van olyan átszállásos út, ami 30 perces jeggyel nem működik. Szakaszjegyet nem veszek, az egy árban van a gyűjtőjeggyel.
8/8 anonim válasza:
Sose vettem. Néha vonaljegyet használtam, vagy a 30perceset azzal bőven elég volt nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!