Spájzoltál be üzemanyagot, vagy tervezed hogy fogsz, ha kivezetik a választások után a hatósági árat?
Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 16:36
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
34 szavazat
1/32 anonim válasza:
Minek pazarolnám el a pénzem ilyen idiótaságra?
3/32 anonim válasza:
Én otthon még az asszonyt is megtankoltam
4/32 anonim válasza:
Nem, minek? Lesz és egy pár hónapig marad az ára is úgy néz ki. Akkor minek spájzoltam volna be?
5/32 A kérdező kommentje:
#1-es! Két hónap múlva 480 helyett 1000-ért tankolni literjét nem "pazarlás"? Csak kérdezem, gyűjtöm a szempontokat.
Én sem táraztam be, de annyian írják pl itt is, hogy megfontolom, ezért is írtam ki a kérdést.
Persze nem IBC tartályokban köbmétereket vásárolnék fel. Azt nem is tudnám biztonságosan hol tárolni. Van pár üzemanyagos kannám, azokat feltölteném. Pár tíz liter, amit hivatalosan is legálisan tárolhatok. Ez is több ezer forint plusz kiadás lenne két hónap múlva ha akkor venném meg.
2022. márc. 13. 16:49
6/32 A kérdező kommentje:
Ha valami csoda folytán maradna az ár, amit kötve hiszek, akkor sem vesztek semmit.
2022. márc. 13. 16:50
7/32 anonim válasza:
Nem, mert ha nem lesz vagy nem tudom megvenni akkor járok gyalog dolgozni 🤭🤗
8/32 A kérdező kommentje:
Szerencsés vagy hogy megteheted! Én 200 km-re nem tudok elindulni gyalog. Még tömegközlekedéssel a legelső hajnali járattal se érnék be időre.
2022. márc. 13. 16:56
9/32 anonim válasza:
7 Nem az van hogy nem tudja meg venni, hanem sokat spórol rajta.
Például 300 literen ha csak 100 forinttal emelkedik , az már 30000 ft spórolás.
De ha 700 ft lesz akkor pedig 220 ft lesz literenként.
Nem árt ha tudsz számolni.
10/32 anonim válasza:
90napig áll el. Plusz tárolni se tudnám plusz minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!