Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Spájzoltál be üzemanyagot,...

Spájzoltál be üzemanyagot, vagy tervezed hogy fogsz, ha kivezetik a választások után a hatósági árat?

Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 16:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
17-es nem úgy van hogy a dízelhez biodieselt kevernek? Az meg nem romlik.
2022. márc. 13. 18:34
 22/32 anonim ***** válasza:
23%
De 5évvel ezelőtt még nem volt 10%-os alkohol tartalom.
2022. márc. 13. 18:36
 23/32 anonim ***** válasza:
Nem. Gázzal járok, benzint évente kétszer tankolok.
2022. márc. 13. 18:39
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak pár tíz litert szeretnél félretenni, akkor csináld. Felesleges ezen örlődni, ha nem csinálod, akkor úgyis ezen fogsz kattogni most hetekig :)

Ezt gondolom 1-2-3 hónap alatt mindenképp elhasználnád, nem fog rádbuggyanni.

2022. márc. 13. 18:52
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak annyi, hogy tele fogok tankolni, közvetlenül mielőtt megszűnik az árstopp.
2022. márc. 13. 18:56
 26/32 anonim ***** válasza:
39%

nekem benzin kell, az occsó változat pár honap alatt megrohad, a közvetlen befecskendezéses kocsimba nem raknám bele.

Az E5 meg már most is drága.

Másik, hogy benzint biztonságosan tárolni elég problémás.

Van biciklim, van tömegközlekedés, ha nem lesz pénzem autózni majd nem autózok.

Az élelmiszerhiány jobban aggaszt

2022. márc. 13. 23:02
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
#22 Ott a pont.
2022. márc. 14. 04:39
 28/32 anonim ***** válasza:

Ezért jó a gázolaj, 10 év után is jó még :)

De hogy a kérdésre válaszoljak: meglátom addigra, hogy alakulnak a piaci árak illetve, hogy fogok anyagilag állni.

2022. márc. 14. 12:42
 29/32 anonim ***** válasza:

Tankoltam nyáron benzint, gond nélkül megy vele fél év után is az autóm meg a fűnyíróm. Én is elhittem, hogy megromlik, de fél év az még semmi )sima 95_ös OMV, MOL, SHELL benzinekkel próbáltam), nem láttam se leülepedést se egyéb rendellenességet. Hűvös helyen volt tartva, időnként a nyomás kiegyenlitve zárókupak megnyitással...

Most 479.9 Ft/L Tankoltam kb 2-3 hónapra elég benzint, két autó van a családban, munkába járni meg kell. Olyan helyen lakom, ahol tömegközlekedéssel elég macerás/kivitelezhetetlen lenne nagybevásárlást meg munkába járást intézni.... Ha csak 2 hónapra megspórolok kb 15.000 Ft-ot, az is spórolás. Covid óta amúgy is van tartalék lelszimszer pár hétre otthon, miér ne pont üzemanyag ne legyen...

2022. márc. 28. 06:33
 30/32 A kérdező kommentje:
Fűnyíróba én is szoktam előző évi benzint is használni. Nem vettem észre, hogy bármi gond lenne vele. Nem a spórolás, spájzolás miatt, nem mert 5 literes az üzemanyagos kannám, sok kúton 2 liter a minimálisan tankolható mennyiség. Mivel nem legelőm van, 2 litert se használok el egy szezonban. Megmarad következő évre. Pont ezért prémiumot szoktam tankolni. Még autóba se tudom beletölteni, mert az meg gázolajjal megy. Ezt a nyitogatást, "nyomáskiegyenlítést" nem tartom jó ötletnek. Pont akkor engeded ki az illékonyabb komponenseket, azaz változik a benzined összetétele, minősége. Én lezárom, nem nyitogatom feleslegesen. Kidurranni a nyomástól nem fog a kanna.
2022. márc. 28. 07:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!