Spájzoltál be üzemanyagot, vagy tervezed hogy fogsz, ha kivezetik a választások után a hatósági árat?
Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 16:36
11/32 anonim válasza:
Gondolkodom rajta, tudok kölcsönbe ibc tartályt is, veszteni végül is semmit se vesztek...
13/32 anonim válasza:
Nem, nem vesztek semmit se, több mint féléves benzint öntöttem be 2 hete 20-litert kb üres tankra,és semmi gond nem volt, ezen felül 1000 litert simán elhasználok félév alatt.
14/32 anonim válasza:
10 . Tévedsz , a gázolaj évekig eláll.
15/32 A kérdező kommentje:
Így van, én mondjuk gázolajat tankolok. Arról még én se hallottam, hogy pár hónap alatt megbuggyanna. Továbbá ahogy írtam nem köbmétereket halmoznék fel.
60 literre van kapacitásom. Annyit meg csak sikerül elhasználni 3 hónap alatt. :D De még ilyen kis mennyiségnél is, ha ezentúl nem lenne drágulás, nem lenne infláció, stagnálnának a világpiaci árak, 15.000Ft-ot nyernék.
Azt nem várnám meg semmiképp, hogy bejelentsék az árstop végét. Mert akkor olyan tumultus lenne a kutakon, hogy egymást ölnék az emberek. Egyszerre szerintem nem is tudják kivezetni, mert anarchia lenne, csak szép fokozatosan, mondjuk hetente emelnek 20-30Ft-ot.
2022. márc. 13. 17:26
16/32 anonim válasza:
#5 Megposhad. Ha folyton utántöltesz 1000 forintért literét, az nem pazarlás, csak drága mulatság. Magadra rohasztani 200 liter üzemanyagot pazarlás.
17/32 anonim válasza:
Nem, nem áll el a gázolaj sem évekig. Ugyanúgy 10% etanolt tartalmaz, mint a benzin és az etalontartalom adja a problémát. Önmagában a benzin sem romlik meg, az etanol válik ki belőle és ettől lesz használhatatlan. Ugyanez igaz a gázolajra is.
19/32 anonim válasza:
18-lehet, kalickásba, nem eszi meg az üzemanyag.
20/32 anonim válasza:
17. Nem jól tudod.
Nekem volt már 5 éves gázolaj és semmi baja nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!