Riga 16 tuning. De hogyan?
A laza fúvókázás nem jó,mert kiesik a porlasztóból. Húzd meg rendesen.
A négy felömlő nem az igazi, mert ha szimmetrikus a beömlő keverék útja, akkor kisebb a feltöltő mennyiség, szóval legyen legalább öt! felömlő.
60ccm?? ne légy már kicsinyes! Kiad az a hengerfal legalább 61 ccm-t.
A direkt légszűrő is felejthető, mert drága. Dobd le a gyárit és húzzál rá a csajod harisnyanadrágjából egy dupla réteget. A falevelet meg a molylepkét az is megszűri, és még pénzbe sem kerül.
Ja és a legfontosabb:tegyél rá TURBO meg SPEED matricát.
Attól nagyon megindul.
Már nincs meg az halványkék camping biciklid? :D
Örülj hogy működik még. Ezek már új korukban is borzasztó szarok voltak.
Van nekem is egy működő példányom, tudom miről beszélek.
Ezek annyira gáz kérdések, de nagyon aranyosak :D
Egyszer nekem is volt egy. Eltörött a dugattyú gyűrűje és tönkretette a henger falát, barátom papájának volt egy rozsdás hengere magában a satupad alatt. Odaadta nekem, aztán otthon befogtam az esztergába és csiszoló papírral elkezdtem kihónolni belőle a rozsdát :'D Miután végeztem, konkrétan átesett a dugattyú a hengeren, annyival nagyobb lett, de mégis miután összeraktam jobb volt mint valaha :D Ennyire nem számít ennek a motornak, hogy bánsz vele, kár egy forintot is belefektetni
Riga moped drága kincs,
Jó ha van,de jobb ha nincs!
Tartja a régi mondas es nem veletlenul.Ezektől hitványabb kismotor nem nagyon létezett,örülj hogy egyaltalan működik,nem higy még tuningolni......
Ha egy Simson lenne megérteném.
De mond ki fog neked rigát portolni?
Én halottam már hogy Simson főtengelyt alakítottak a Riga blokkhoz, mi, annak idején bele faragtuk a Simson dugattyút és rezót hegesztettem a kis gépemhez, Szegeden a "a kémény" becenevet adták neki a motoros ismerősök.
Három sebességeztem vele de csak úgy hogy megcsúsztattam a kuplungot miután kettesbe tettem.
Megvoltak őrülve a haverok, hová tetted a 3. fokozatot kérdezték, mondtam az üres helyére - mondtam. HAHA
Szerintem még egy Simson karbit rá a fentiek után,
aztán mehet bele egy komplett
Simson blokk.
Én annak idején, (cirka 40 éve) Danuvia blokkot tettem a Rigámba MZ 150 hengerrel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!