Budapesten futàrként megállhatok olyan helyen, ahol amugy autó nem parkolhat?
Figyelt kérdés
Vagy vannak olyan helyek, ahol van kialakitott parkoló, de ki van írva, hogy nem parkolhat akárki. Autós futár vagyok Pesten, és vannak olyan utcák a belvárosban, ahol nem lehet megallni, mert nincs szabad hely. Van nekem a kocsiba olyan parkolast jelző kis óra, amit be tudsz állítani, hogy mikor értél oda,és akkor kb fél óráig ingyen parkolhatok. De ez csak olyan helyen érvényes, ahol alapbol lehet parkolni, csak nem kell pl parkoló jegyet vennem, vagy olyan helyre is érvényes, ahol nem lehet parkolni, de viszont meg tudok úgy állni, hogy a forgalmat nem zavarom.2021. ápr. 4. 19:32
11/13 anonim válasza:
Ez a te dolgod, oldd meg.
Ha mindig szabályosan csinálnád, akkor kilométereket sétálhatnál és kb. éjfélre végeznél.
Szóval ez sajnos egy olyan munka, hogy burkoltan elvárják, hogy szabályt szegj.
Ha nem úgy állsz meg, hogy akadályozod a forgalmat vagy balesetveszélyt okozol (pl. zebra előtt), akkor nem nagyon szoktak vegzálni.
12/13 anonim válasza:
#11-es jól szummázta.
Persze ez se garantálja hogy nem fog néha becsúszni 1-1 büntetés, vannak néha saját munkájukat becsülettel végző közteresek, kaik a lelkükön hordják ezt.
13/13 anonim válasza:
Én Pest megyében élek, de itt bármelyik nap látok az utakon GLS-es autót ami az úton áll meg, azt hittem nekik van erre valami speckó kártyájuk vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!