Mitől kattoghat az autóm?
Sziasztok!
Nemrég lett meg a jogosítványom és a szüleimtől kaptam 2003-as Nissan Micrat. Jó állapotban volt, egy hónapig nem volt vele semmi probléma. Utána viszont minden is baj lett :D
Először elromlott a lámpa (sehogy se tudtuk újra megcsinálni), nekem tolattak amikor parkoltam és behorpadt, végül pedig egyik pillanatról a másikra el kezdett kattogni a motor.
Semennyire sem értek az autókhoz, kb a színét tudom megállapítani. Úgy volt hogy viszem szervizbe de az úton meg hangosabb lett a kattogás, ezért visszafordultam.
Két kérdésem lenne.
Egyrészt, mitől lehet a kattogas?
Kettő, hogy a kattogás van annyira veszelyes hogy ne tudjam elvinni szervizbe?
Előre is köszönöm :(
Még ő sem tudja, hogy mit hall, ezért nem írtam tippeket. Lehet egy bagatel piti dologtól, a kikönyökölt motorig bármi. Ezért javasoltam a trélert, mert a kérdező legalább beismeri, hogy lövése sincs az autókhoz, így nem áll neki otthon, hanem szerelőre bízza.
Ha tréleren viteti, biztos hogy nem okoz nagyobb kárt a mostaninál.
Mikor kattog?
Ha jár a motor helybe, vagy csak ha mész?
Alapjáraton vagy mindig? Fordulatszám emelésével gyorsul a kattogás?
Milyen kattogás?
Lehet kezdhettem bolna ezzel is, de itt van videó arról hogy milyen hangja van az autónak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!