Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől kattoghat az autóm?

Mitől kattoghat az autóm?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég lett meg a jogosítványom és a szüleimtől kaptam 2003-as Nissan Micrat. Jó állapotban volt, egy hónapig nem volt vele semmi probléma. Utána viszont minden is baj lett :D

Először elromlott a lámpa (sehogy se tudtuk újra megcsinálni), nekem tolattak amikor parkoltam és behorpadt, végül pedig egyik pillanatról a másikra el kezdett kattogni a motor.

Semennyire sem értek az autókhoz, kb a színét tudom megállapítani. Úgy volt hogy viszem szervizbe de az úton meg hangosabb lett a kattogás, ezért visszafordultam.

Két kérdésem lenne.

Egyrészt, mitől lehet a kattogas?

Kettő, hogy a kattogás van annyira veszelyes hogy ne tudjam elvinni szervizbe?

Előre is köszönöm :(

2021. ápr. 4. 12:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Olajat próbáltuk, nem az a ludas :(
2021. ápr. 4. 18:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Minden indításnál ez van?

Illetve ezt az autó melyik részén vetted fel?

2021. ápr. 4. 18:36
 13/15 anonim ***** válasza:
34%

Nem hinném, hogy valaki annyira "nem ért" a kocsikhoz, hogy föltesz egy videót, amin véletlenül sem lehet felismerni sem az autót, sem mást.

Látjuk az aszfaltot (minek?) és közben lehet, hogy egy munkagép pöfög a kamera mögött.

Nekem átverés szagú a sztori.

2021. ápr. 4. 18:45
 14/15 veterán vas ***** válasza:
56%

Elindul a szerelőhöz mert észlelt egy hibát, és miután a hiba erősödik, akkor visszafordul.

Érti ezt a logikát valaki? ;)

2021. ápr. 4. 18:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Azt se tudtuk meg, hogy dízel vagy benzines az autó, kézi vagy automata váltós... Amúgy szerintem ez egy kikönyökölt szelep, amit a dugattyú vereget alulról, ergo -1 hengerrel szaladgálsz az autóval.
2021. ápr. 6. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!