Milyen kezdő 50ccm motort ajánlotok?
Figyelt kérdés
Suliba járáshoz használnám rövid távra (kb oda, vissza 10 km) ,és mivel föld utas területen lakunk ezért valamilyen cross motor fajta kéne ami nem romlik el,és megy minimum 50 km/h-val2021. márc. 22. 18:13
1/5 anonim válasza:
Mekkora keret van rá? Ha bőséges, Aprilia sx/mx/rx 50, esetleg egy jó állapotú Derbi senda, és a Generic Trigger Sm 50-ről is kifejezetten jó véleményem van.
Ha nem érdekel, hogy mivel jársz, akkor a jó öreg Simson (bár szerintem nagyon pofás gép), és ezen szerelni is meg fogsz tanulni.
Én a robogókat se vetem meg, azokból is ki lehet fogni jókat. Esetleg egy Aprilia rally 50
2/5 anonim válasza:
Nem cross az, hanem enduro. És a következőket ajánlom: Yamaha DT, Aprilia RX, Derbi Senda, Rieju RR és MRX, Generic Trigger, Keeway TX és X-Ray.
3/5 anonim válasza:
én is kb azokat ajánlom mint az 1 és 2
rieju, aprilia és genericről jók a tapasztalataim
mondjuk suliba nem fogsz járni szerintem még egy darabig
4/5 A kérdező kommentje:
A keret kb 250-300 ezer forint
2021. márc. 22. 22:10
5/5 anonim válasza:
Abból már elég jót tudsz majd venni. 2es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!