Milyen autot ajanlotok kezdőnek?
Sziasztok,
Friss jogsis vagyok es autot szeretnek venni. Milyen autot ajanlotok egy kezdonek vagy nektek mi volt az elso?
Maga az autora 400-500 korul szannek.
A wv passat az alom de nem tudom mennyire lenne gazdasagos, itt a szervizelesek fentartasok, biztositasok erdekelnek.
Elore is nagyon koszonom a valaszokat
A bunko es nem ide valo hozzaszolasokat mellozuk (igen telon ekezet nelkul irok lepjunk tul rajta)
Használd a keresőt,millió "milyen első autót vegyek elsőnek kezdőként"
című kérdés van.
Én egy Yanmar kistraktorral tanultam vezetni,+tolatni aztán egy szakadt Marutival kezdtem, de mivel nincs pénzem és szükségem autóra, meghagyom másoknak ezt a nagy lehetőséget..
Egyébként ma már minden telefonon vannak ékezetes betűk, de még a régebbi 10éves Nokiákon is.. okostelefonon meg minden van, csak nem értetek hozzá,
Passatot, és társait csak akkor, ha van félretéve cirka 200ezer ft-od a futómű rendbehozatalára!
Jó futóműnek ára is van, úgy 8 lengőkar van oldalanként, és jellemzően a magyar utak megették ezeket már 20 év alatt, és nem túl életszerű hogy egy 400-500 ezer ft-ba kerülő autóra ezt a 200 ezret ráköltötték ha tudták hogy belátható időn belül eladják, szóval ezzel mindenképp számolj.
És ez csak a futómű része, ezekben már a világ összes km-e benne van(haha, 190 ezres futással árult TDI-k :D :D Azoknak úgy 4 éves korukban volt ennyi a futásuk, gondolhatod..)
Csinálj egy biztosítási kalkulációt és meg tudod hogy neked milyet érdemes venni. Neked sokat kell fizetned egy erős autóra.
És ékezet van a telefonokon, ne légy lusta.
Suzuki swift. Meghúzni, összetörni, gyakorolni jó lesz. 200-300bol megúszod!
Már egyböl passat... Kimi kimmi :'D
Úgy bírom,amikor egy emberke felsorolja az összes autó előnyét-hátrányát.
Életszerű hogy mindenről mindent tud.
Najó,pár marhaságot is írt,de ez nem vitafórum.
Kérdezőnek:sajnos az első autót mindenki ékszerdobozként kezeli,megy a vaxolás éjjel nappal.
Ennek ellenére ne álmaid autóját vedd meg először,mert rohamot kapsz ha megzúzod első télen.
Olasz romokkal se kísérletezz,mert elmegy a kedved az autóktól.
Én csak azt írom,ami velem megtörtént...😊
Kedves nyolcas, a hatos vagyok. Ha a válaszod első részét nekem szántad, akkor a veled történteket az első autóddal együtt helyezd fel a végbeledbe! :) Ha nem nekem szántad, akkor elnézést kérek.
Nem, nem tudok mindent minden típusról, de akár tudhatnék is, nem? Autószerelőkről nem hallottál? Esetleg járműmérnökökről? Ez a te bajod :)
Az olasz autókról meg csak annyit, hogy részben igazad van. De csak részben. A kettes puntóról szóló állításom pedig megállja a helyét, hiszen abból a típusból egy jól karbantartott kocsi igenis jó választás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!