Károsodik a magasnyomású szivatyú ha kifogy a gázolaj?
Figyelt kérdés
mert probáltam indítani egy darabig kb1-2 percig amig nem volt benne üzemanyag, utánna megoldottuk nyumtunk gázolajat az üzemanyag csőbe,az autó müködik semmi gond vele ,viszont akkor még nem tudtam hogy ez károsithatja a magasnyomású pumpát,
annak ellenére hogy semmi gondom az autóval müködik rendessen ,kicsit nem hagy nyugodni a tudat hogy lehet kárt tettem a magasnyomású szivatyúban.
egy hozzáértő véleménye jól jönne menyit károsodik így sokat?keveset? vagy semmi baja nem lessz?
mondom azóta mentem vele kb 2 ezer km nem vettem észre semmit
2021. márc. 22. 10:25
11/11 A kérdező kommentje:
a jővőben már menni fog nekem is köszönöm a tanácsokat,de bízom benne nem okoztam gondot avval ,hogy inditani probáltam, azthitem olyan mint a volkswagen automatikussan légtelenítt, még töbszörr rá is adtam a gyujtást mert azthittem segítt mint a vw-nél, a buta fejemmel meg inditani probáltam 1-2 percig csak utánna oldottam meg manuálisan felnyomtam a csöveket gázolajal. utánna semmi gond nem volt. de bizom benne nem lett baja enyítől,még megbontás nélkül szerettem volna ebbe a motorba belenyomni legalább egy 150 200 ezer km-t,mert motorikusan oké.
2021. márc. 22. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!