Mennyivel rosszabb az Avia gázolaj , mint a Shelles?
Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 07:23
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, nem vagyok különböző autó. :D valaki azzal jár, én nem maradok a shell- omw vonalon mert közelebb van. Tegnap mobil petrolnál tankoltam mert úgy éreztem kifogyóban a benya. Azt tudom, hogy egyszer kapott a Swiftünk mol benzint és rángatott majd kapott shell-t és jó volt majd kapott újra azon a mol kuton benyát és ismét rángatott. Aztán kapott 10km-vel távolabbi molon benzint és nem rángatott. Azóta ( 4 éve) nem tankoltam ott és nincs semmi baja.
2/2 anonim válasza:
Avia nálunk sem tudom, hogy merre van. Még Auchan kutat szokták emlegetni, mint olcsóbb kút, de az nálunk 200kmes körzetben nincs. Így én is maradok a Shellnél. Nem vagyok egy ipari felhasználó. Havonta legfeljebb 100 litert tankolok. Az a havi 1000-es, amit pár forint literáron megspórolnék, szerintem nem éri meg a kísérletezést és hogy külön kitérőt tegyek más kútra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!