Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok? Érdemes hónapok...

Mit gondoltok? Érdemes hónapokig, esetleg egy évig dolgozni azért, hogy legyen egy jobb autó ahelyett ami jelenleg van?

Figyelt kérdés
Annyi a bajom vele, hogy régi, alacsony, kevésbé biztonságos. Úgy gondolom, hogy a mai világban nem mellékes ha biztonságos autója van az embernek a sok idióta miatt, de hogy érdemes-e ezért dolgozni sokat, azt nem tudom. Szerintetek?
2021. márc. 12. 20:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez rajtad múlik, hogy számodra érdemes-e.
2021. márc. 12. 20:49
 2/17 anonim ***** válasza:
Nekem megérné. A biztonság pedig a legfontosabb. Sajnos manapság nem elképzelhetetlen, hogy egy 2.5 tonnás SUV papírlappá passzíroz egy 25 éves, elavult biztonsági felszereltségű autóban. Élet csak egy van, pénzt azt lehet keresni.
2021. márc. 12. 21:07
 3/17 anonim ***** válasza:
80%

Kifejezetten ezért gürizni éveken keresztül?

Nem.

A leírt szemlélettel egy állandó mókuskerékbe kerülsz, lehet az cél, hogy egy bizonyos márka típusát meg tudd venni, és használd évekig, de csak az, hogy modernebb, biztonságosabb, jobb legyen egy végtelenített folyamatnak tűnik.

A lényeg pedig az, hogy egyéntől függő, kinek milyen céljai vannak, aki szerelmes az autókba, annak nem megerőltető azért dolgozni, hogy megvegye a következő autóját.

2021. márc. 12. 21:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Az alacsony autó pont hogy biztonságosabb, mert alacsonyan van a súlypontja, nehezebben borítanak fel. Nézd meg azt a néger golfozót is mennyiszer piruettezett már megint a luxusautójával - csoda, hogy még él.
2021. márc. 12. 21:08
 5/17 Barnabas333 ***** válasza:
100%
Dolgozni úgyis kell, hogy ne halj éhen. Én két és fél éve vettem új autót, nekem nagyon fontos volt és nem bántam meg. Egy autista gyerek és egy nő mellett aki már nem ér hozzád kell valami visszacsatolás, hogy miért dolgozol. Ha értesz...43f Minden nap feldobja a munkába járásom. De lenne olyan élet helyzet amikor ez nem fontos, de nem az enyém ..
2021. márc. 12. 21:09
 6/17 anonim ***** válasza:

Milyen autót választottál?

2021. márc. 12. 21:10
 7/17 anonim ***** válasza:

Nézd, az autó fogyóeszköz és egyben a legfőbb pénznyelő.

Minden autó életében eljön az a pont, amikor annyira megbízhatatlanná válik ill. annyit kell rákölteni, hogy cserélni kell.

Azaz az igényeidet már nem elégíti ki.

Persze cserélheted ez a pont előtt is, de az alapvetően ráfizetés.

De persze az is eltérő, hogy kinek mik az igényei.

2021. márc. 12. 21:21
 8/17 anonim ***** válasza:

Dolgozni úgyis el kell járni. Mert gondolom az nem alternatíva, hogy csak úgy, mert ilyen kedved van, pár évig nem dolgozol, csak otthon recskázol felélve a tartalékodat.

Innentől kezdve pedig a megtakarítását mindenki arra költi, ami neki szimpatikus. Van aki drága nyaralásra, van aki elszórakozza, elissza, lecigizi, drága hobbija van, stb. Csak úgy céltalanul gyűjtögetni, pedig szerintem semmi értelme. Az élet véges és rövid. A pénz meg csak egy darab papír. A sírba senki nem viheti a pénzét, ezért arra célszerű felhasználni, ami boldoggá tesz.

Így cseréltem le én is 3 éve az akkor 15 éves autómat. Pedig a régi sem volt még egy bontószökevény. Csak vágytam egy újabbra. Meg is vettem. És nem két hetet dolgoztam érte. De úgyis rendelkezésre állt az összeg, nem ezt számolgattam.

2021. márc. 13. 06:32
 9/17 anonim ***** válasza:
De várjál már, most úgy beszélsz, mintha csak azért dolgoznál hogy legyen egy autód, amúgy csak vegetálnál. Az ember egész életében dolgozik, fejlődni próbál és több pénzt csinálni. Normális, hogy mindenki fejlődni akar, jobb lakás, vagy a meglévő állandó csinosítása, fiatalabb, erősebb autó, jobb telefon, jobb laptop, gyerekek, hobbi, stb. Ezekért mind dolgozni és fejlődni kell, ez a normális, vagy nem?
2021. márc. 13. 07:23
 10/17 Barnabas333 ***** válasza:
100%
6os Kia ceedet vettem, hitel nélkül ez fért bele. De jó nagyon.
2021. márc. 13. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!