Nehezen érem el a pedálokat? Deréktámasz?
Figyelt kérdés
Sajnos az autóban nehezen érem el a pedálokat, alacsony vagyok. Deréktámasz erre lehet megoldás? Vagy aki ilyen helyzetben volt, hogy oldotta meg? Valami bevált ötlet, megoldás? Másik autó nem opció, ezért ezt ne is írjátok,kerlek.2021. márc. 12. 18:22
2/17 anonim válasza:
Hát előrébb húztam az ülést, a deréktámasztól nem lesz hosszabb lábad, asszem
3/17 anonim válasza:
Akkor nőlnód kell.
Vagy magastalpú cipő.
Az egyetlen BIZTONSÁGOS megoldás, a MASIK AUTÓ.
Vagy állítható magasságú ülés beszerelése.
Gondolj bele! Teszel egy baromi vastag derék támaszt, beléd mennek hátulról a pirosnál, szerinted mi fog történni a nyaki gerinceddel?
Meg aztán, baromira nem szeretném, ha ugyanazon az úton, ahol én közlekedek, lenne egy olyan sofőr, aki nem éri el a pedálokat.
4/17 anonim válasza:
Milyen magas vagy? Milyen autód van?
5/17 anonim válasza:
A deréktámasznak kb annyi köze van, hogy eléred-e a pedálokat, mint a hátsó fejtámlának. Semennyi.
6/17 anonim válasza:
Tartok tőle, hogy egy gyerek akarja a szülei kocsiját kipróbálni. (Még nem volt autós iskolában.)
8/17 A kérdező kommentje:
Ha a teljesen előrehúzott ülésen még előrébb csúszok, akkor már teljesen rendben van a dolog. Azért gondoltam a deréktámaszra, mert akkor az "tartana", hogy ne csússzak hátrébb az ülésben. Azért kérdeztem, mert nem tudom működhet e, de köszi az értelmes válaszokat ;)
2021. márc. 12. 22:14
9/17 anonim válasza:
#8 A deréktámasz nem azért van hogy hátra ne csússz, hanem hogy oldalra legyen tartása az ülésnek.
10/17 anonim válasza:
Baj van az alapokkal.
Vegyél egy rollert.
(azon nincsenek pedálok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!