Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nehezen érem el a pedálokat?...

Nehezen érem el a pedálokat? Deréktámasz?

Figyelt kérdés
Sajnos az autóban nehezen érem el a pedálokat, alacsony vagyok. Deréktámasz erre lehet megoldás? Vagy aki ilyen helyzetben volt, hogy oldotta meg? Valami bevált ötlet, megoldás? Másik autó nem opció, ezért ezt ne is írjátok,kerlek.

2021. márc. 12. 18:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem a magassággal van a baj, hanem gondolom nagyon rövidek a lábaid.
2021. márc. 13. 08:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ülésmagasságot nem lehet állítani? Én is alacsony vagyok, olyan hihetetlen nekem hogy nem éred el. Milyen magas vagy?
2021. márc. 13. 09:11
 13/17 A kérdező kommentje:
Számomra is hihetetlen 😂 eddig egyik autónál sem volt gond, pedig sok félét vezettem már. Megnézzük nincs e beakadva valahogyan az ülés, és amiatt nem tudjuk esetleg teljesen elorehuzni. Remélem ez lesz a gond, és megoldodik. :)
2021. márc. 14. 08:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Jaa hát akkor az a baj. Minden autó más, általában a német autoknál lehet nagyon tág határok között állítani az ülést. Milyen autóval van gondod, csak kiváncsiságból?
2021. márc. 14. 08:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Megoldódott, be volt akadva az ülés, ezért nem lehetett előre húzni teljesen. Köszönöm az értelmes válaszokat! 😊
2021. márc. 14. 12:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy sikerült. Egyébként ilyenkor még az segíthet, ha az ülés nem megy előrébb, ha a magasságát feljebb állítod vagy jobban előredöntöd a háttámlát (persze ha lehet). 150 centi vagyok, nekem ezekkel sikerült orvosolni mindig.
2021. márc. 14. 14:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez a "magyarázat" egy kicsit fájt. :)
2021. márc. 14. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!