Nehezen érem el a pedálokat? Deréktámasz?
Figyelt kérdés
Sajnos az autóban nehezen érem el a pedálokat, alacsony vagyok. Deréktámasz erre lehet megoldás? Vagy aki ilyen helyzetben volt, hogy oldotta meg? Valami bevált ötlet, megoldás? Másik autó nem opció, ezért ezt ne is írjátok,kerlek.2021. márc. 12. 18:22
11/17 anonim válasza:
Nem a magassággal van a baj, hanem gondolom nagyon rövidek a lábaid.
12/17 anonim válasza:
Ülésmagasságot nem lehet állítani? Én is alacsony vagyok, olyan hihetetlen nekem hogy nem éred el. Milyen magas vagy?
13/17 A kérdező kommentje:
Számomra is hihetetlen 😂 eddig egyik autónál sem volt gond, pedig sok félét vezettem már. Megnézzük nincs e beakadva valahogyan az ülés, és amiatt nem tudjuk esetleg teljesen elorehuzni. Remélem ez lesz a gond, és megoldodik. :)
2021. márc. 14. 08:12
14/17 anonim válasza:
Jaa hát akkor az a baj. Minden autó más, általában a német autoknál lehet nagyon tág határok között állítani az ülést. Milyen autóval van gondod, csak kiváncsiságból?
15/17 A kérdező kommentje:
Megoldódott, be volt akadva az ülés, ezért nem lehetett előre húzni teljesen. Köszönöm az értelmes válaszokat! 😊
2021. márc. 14. 12:02
16/17 anonim válasza:
Örülök, hogy sikerült. Egyébként ilyenkor még az segíthet, ha az ülés nem megy előrébb, ha a magasságát feljebb állítod vagy jobban előredöntöd a háttámlát (persze ha lehet). 150 centi vagyok, nekem ezekkel sikerült orvosolni mindig.
17/17 anonim válasza:
Ez a "magyarázat" egy kicsit fájt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!