Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire számítsak, érdemes lenne?

Mire számítsak, érdemes lenne?

Figyelt kérdés

2 millió forint alatt / körüli, hibrid autó vételén agyalok, de egyelőre csak számolgatok.

Bejárásra kapunk támogatást 9 + 15 forintot / km, húsz munkanapos hónapban pár ezer híján tulajdonképpen fedezné a hiteltörlesztőt, igaz, 60 hónapos kifutással számolva. De ha adódik gyűjtött pénz, előtörleszteni is lehetne.

Többe kerülne a kocsi a végén az tény... De egy Prius, Insight vagy Civic csak nem romlik el úton útfélen, szóval szervizelésre nem kéne vagyonokat költeni. Gondolom én, bár 11-14 éves kocsikról beszélünk.

Napi 60-70 km-ből harmada város, többi sima országút. Pályára nem nagyon mentünk eddig se.

Vagy ez megint csak zsákutca, nem érdemes beleölni a pénzt egy ilyen korú autóba (főleg ha a végén 500 ezerrel többe kerülne, mivel kb. annyi a hiteldíj), még ha nem is egy szakadt dízel?

2021. márc. 10. 08:21
1 2 3
 21/23 Beviz Elek ***** válasza:
100%
Az nem továbblépés ha olyan kényelmi terméket veszel meg amire nincs pénzed és a türelmetlenséged miatt többet fizetsz érte.
2021. márc. 10. 14:16
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

#”18 Miért fontos? Hogy lehessen szidni? Francia.“

Jah oké... eszembe nem jutott szidni csak kiváncsi voltam milyen autót szeretnél lecserélni, hátha még elmegy pár évet... Szerintem vegyél hitelre 15 éves hibrid lószart, az való neked

Peace

2021. márc. 10. 16:51
 23/23 A kérdező kommentje:

#22 Elmenni elmegy, még többet is, kérdés érdemes-e költekezni rá az elkövetkezendő évek során. Tudom, van aki 20 éves meg még régebbi autóval furikázik, ma több hármas golfot is láttam, és még ezerkettes ladát is. Persze, lehet azokkal is A-ból B-be közlekedni, más kérdés hogy hogyan ülsz be és hogyan szállsz ki belőle, illetve milyen a híváslistában elöl van-e a szerelő telefonszáma...

Attól hogy te nem vagy kibékülve a hibridekkel (bár meg nem indokoltad utálatod feléjük), még nem biztos hogy pont a te véleményed fogja az autós társadalmat formálni... szerencsére.

2021. márc. 10. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!