Szeptembertől kollégista leszek, és nagyon izgulok miatta! Szerintetek miket érdemes vinnem, és mire számítsak?
Szerinted mi kell a koleszba?
Kolis élményeid (ha vannak)
köszi a válaszokat előre is
Nézz utána, hogy milyen kolid lesz, hány személyes szoba, mennyi hely lesz a szekrényben..stb
Szerintem mindenképp csak a legfontosabbakat vidd, mert nem szokott sok hely lenni a kolikban.
Nálunk párnát, takarót adtak a szobához, de lepedőt, huzatot nekünk kellett vinni, tányérok, evőeszközök, pohár is valószínüleg kell majd. Ha sütni, főzni szeretnél, akkor serpenyő, edények, a melegszendvicssütő is hasznos.
Tanuláshoz kislámpa, kényelmes fej/fülhallgató, laptop, vezeték nélküli egér, esetleg billentyűzet is.
Rendes papucs és zuhanyzó papucs, törülköző, köntös, neszeszer a tisztálkodó szereidnek.
Egy pihe-puha pléd, ha szereted (én imádom, mindig beburkolózok a tanuláshoz).
Most hirtelen ennyi jut eszembe, de youtube-on rengeteg videó van a témában, keress rá: doorm room makeover/diy/life hack stb.
Én amúgy imádom a kolit, pedig amúgy elég introvertált vagyok, de mégis olyan jó társaság jött össze nálunk, hogy már nagyon várom, hogy visszamehessek.
Elsőben kicsit nehezteltem a szobatársamra, ha későn jött haza buliból, de azóta rájöttem, hogy ez nagyon rossz hozzáállás volt a részemről, úgyhogy te szerintem legyél elfogadóbb, meg elsőben bulizz sokat, ismerj meg minél több embert, hogy későn legyen kihez fordulnod, ha valami gondod van :D
Sok sikert és boldogságot a kolis élethez!
Gimnáziumi kollégium lesz!
Nagyon szépen köszönöm sokat segitettel!!!
Manikűrkészlet (vagy legalább egy kisolló meg egy körömreszelő),
kis gyógyszercsomag (fejfájáscsillapító, görcsoldó, neocitran/coldrex, ragtapasz)
Ha szoktál sminkelni akkor egy kis asztali sminktükör is jól jöhet, de lehet hogy alapból lesz tükör a szobában.
Külön törülköző fürdéshez és kéztörléshez
Köszönöm mindenkinek! Még várok pár tanácsot!
Amúgy vannak a koliban ismerősök és azt mondták van vízforraló és melegszendvics sütő, valamint mosógép is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!