Milyen érzés vezetni?
Autófüggő.
Nyilván először mindenkinek furcsa, de mire odajut hogy meglesz a jogsija, már megszokja.
Egyébként meg nagyba függ az adott autótól (volt olyan, amibe akárhogy állitottam az ülést, nem lett kényelmes) de az ülésbeálliás is nagyon fontos.
Mai autót vezetni olyan mintha egy fotelben ülnél. Semmi extra nincs benne.
Egy ladát már viccesebb, ott tényleg küzdeni kell a fémmel.
Olyan mint a motorozás, ha egy mai ezres motorral kezdesz alig fogsz tudni használni egy Simson Star-t. A régi cuccokat még érzéssel vezetted.
Nem véletlen az, hogy az autóvezetéshez jogosítvány kell, vezetni meg kell tanulni.
Nincs benne semmi különleges miután megtanultad, megszoktad, addig persze furcsa érzés lehet, és veszélyes ha nem tudod uralni a járgányt.
Nem értem ezzel a pózzal mire gondolsz pontosan... Fotelban ülve nem kellemetlen olyan pózban tartanod a lábadat? Nekem kb ilyen ez a kérdés.
Amikor megtanultál járni, nem volt kellemetlen, hogy folyton koncentrálni kellett, hogy a lábaidat egymás elé kell rakni és még közben végig egyensúlyoznod is kell?
Már évtizedek óta az autókban állítható az ülés és a kormány is szinte minden pozícióban. Pont azért hogy saját magadra kényelmesen be tudd állítani. Egy mai autóban az ergonómia sem egy 70-es évekbeli Zsiguli szintjén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!