Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen erzes egy 900nm-es...

Milyen erzes egy 900nm-es autot vezetni?

Figyelt kérdés

V8 tdi touaregrol van szo.

Autopalyan 180 atlaggal mennyi a fogyasztasa?

2020. aug. 23. 08:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Enyém papír szerint 760-at tud, de most ez az érzés is olyan, hogy nehéz megfogalmazni. Nem olyan hátbavágósan gyorsul, hanem kb olyan mintha függőlegesen emelkednél ülésestől, magyarul egyszerűen inkább egy folyamatos " nyomás " érzet.
2020. aug. 23. 08:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
900 nanométer? Az nagyon pici!
2020. aug. 23. 09:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Négyzet méter az .
2020. aug. 23. 09:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

3-as.

Az busznak is nagy lenne.

Talán egy vonatszerelvény együttes alapterülete.

2020. aug. 23. 10:01
 5/6 anonim ***** válasza:
43%
nekem a mazda 6 dízelem volt 420, de az is brutális volt nekem :-) 900 az már élmény lehet a köbön, az átlagállampolgárok mint látod sosem élik át ezt az érzést. :-) most egy benzines mazda 6-om van, ebben csak 280 hiányzik is a dízel pont ezért. :-) ha lejár a garancia erről akkor újra dízelre térek át! :-)
2020. aug. 23. 10:23
 6/6 dirtboy ***** válasza:
100%

930Nm es autót vezettem,de az nem ugyan olyan mint a touaerg lenne ha megvennéd mivel ez egy tesla volt.

Egyébként baromira ment és mivel minden kerék hajt így csak azt lehetett érezni hogy mindenféle késedelem nélkül kegyetlenül megindul.

belső égésűmotor más nyomatékgorbével rendelkezik,de egész biztosan nem fogsz nyomaték hiányt érezni.

De ha gyorsulgatni akarsz meg rally a városban akkor lehet nem touareg kellene hanem valami sportautó féle.

2020. aug. 23. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!